Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi ideig tartott a leghosszabb együttlét a párotokkal?
Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 08:02
23/30 anonim válasza:
másfél-két óra kb. rövid előjátékkal. de ez ritkán van, csak ha a barátom kicsit ittas, mert akkor bírja csak ilyen sokáig.
25/30 anonim válasza:
Párommal egész nap képesek lennénk szexelni:)
26/30 anonim válasza:
előjáték nélkül 8 óra 37 perc, előjátékkal együtt 12 óra 51 perc. Közben volt 38 hüvelyi orgazmusom, és 13 csiklós.
27/30 anonim válasza:
előjátékkal 29 óra 45 perc, az aktus maga 6 óra 50 perc volt
28/30 János Gilján válasza:
A leghosszabb együttlét? Mi már több, mint 10 éve vagyunk együtt, ezalatt több ezer orgazmus volt mindkettőnknek. Az utolsó konkrétan ma reggel munkába indulás előtt. :D
29/30 Ozmi válasza:
Egyszer 17 évesen elég ittasak voltunk mindketten,4 órán keresztül keféltünk gyakorlatilag folyamatosan, én nagyon sokszor elélveztem, a srác egyszer sem, de végig állt a farka mint a cövek, előtte el nem hittem volna, hogy ilyen van... A végén én mondtam, hogy fejezzük be, egyrészt rettentően égett a puncim , másrészt meg komolyan aggódni kezdtem, hogy infarktust kap. 24L
30/30 Ozmi válasza:
Kérdés, hogy mit értesz együttléten? Egy aktus simán elhúzódhat akár 2 órát is, nem ér9tem mi ebben a hihetetlen. A legtöbb idő ami szexszel töltöttem egyhuzamban, olyan 12-13 óra volt, 17 éves koromban, csak pisilni, tusolni, meg a kaját átvenni keltünk ki az ágyból. Az akkori barátom ezalatt 7-8 alkalommal élvezett el, én meg az isten tudja hányszor. Nem vagyunk egyformák. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!