Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szexre kellek mindenkinek?
Már több mint 1 éve nem volt normális párkapcsolatom. Azóta folyton csak az olxan fiúk/férfiak találnak meg akiknek csak szexre kellenék! Nem tudom mitől van ez de egy szép lány vagyok, házias vagxok, imádok sütni, főzni. Ráadásul még hülye se vagyok de mostanában ezeket a fiúk nem veszik észre!
Csak azt látják, hogy "Oooh, ő csinos, dugjuk meg"
Egyszerűen nem tudom, hogy belőlem jön gy kisugárzás, hogy csak dughatnékom lenne vagy a srácokkal van valami?
Már esküszöm rosszul esik, hogy senki nem kezel nőnek csak egy játékszernek
És akkor most szépen kezd átnézni a barátzónába rakott fiúkat,akik normálisak,de neked nen felelnek meg 👏👏
Garantálom,h fogsz találni olyat,aki kedves meg minden,de neked nem elég jó.
És ezt ne vedd sértésnek.
Ezt az agyatlan fasságot honnan szedted?
Amúgy nem értem mi a baj. Minden kapcsolat szexuális vonzalommal indul el. Az ilyen kedves, aranyos virágcsokros jófiúcskák nem vonzóak a csajok számára. Hiába hazudják az ellenkezőjét. Most lehet itt a csajozásban sikeres srácokat lehordani mindenféle bunkónak, de csak annyi történik, hogy nyíltan kifejezik a szexualitásukat nem nyomják el magukban mint a jófiúk. Nem balherésjedni kell hanem a csaj tudtára adni, hogy igenis nőként tekintesz rá akit neg akarsz dugni. Ha neki ez pálya, akkor viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!