Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek csak szexre kellenék. Miért?
ne mondd, hogy nem akarsz szexelni hanem tedd.
annál szánalmasabb nincs amikor egy lány azzal, hogy jön, hogy ő nem akar egyből szexelni és mindenféle időpontokat előhoz.
én sem vagyok az az ágybabújós pasi, de még engem is zavar ha ilyet kijelent egy lány.
egyszer, finoman elég, egy célzás, hogy mittomén, nehezen kapható, vagy vmi hasonló, de így ilyen formában benyögni, hogy te nem szexelsz ez baromi szánalmas és riasztó még a normális pasinak is.
Nekem speciel még arra sem. :p
A kérdésedre pedig nem lehet válaszolni, lehet az ismerkedésnél úgy gondolják te sem akarsz mást. Talán úgy beszélsz amiből arra következtetnek, hogy könnyűvérű vagy, ezt nem tudom.
A második felére pedig annyit tudok mondani, hogy akkor nem vagy olyan szép/vonzó lány.
De kitartás, elég csak egy pasit találnod aki nem ilyen lesz és, ha minden jól megy vele sokáig együtt is maradsz.
Reméljük, megtalálod a komoly férfit. Egyébként a lánynak kell felhoznia először a szex témát, a fiúnak ezt meg kell várnia. És ez így a jó. Pont emiatt is ki tudod szűrni a kéjenceket.
F
akkor ne bánd. örülj neki, hogy idejében lekoptatod az ilyen pasikat. sok ilyen van sajna, ne add fel:) próbáld meg kifejleszteni az érzéked arra, hogy ezeket kiszűrd.
ha már sokszor pofára estél e téren tudnod kéne, hogy milyen típusú pasit kerülj el nem?:) ha még se kerülöd el akkor az már a te bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!