Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek csak szexre kellenék. Miért?

Figyelt kérdés
Ismerkedünk és miután elmondom hogy nem akarok egyből szexelni,mindig lelépnek,kifogásokat keresnek. Illetve a jó pasik csak részegen csókolóznának velem.
2014. febr. 2. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert sok pasi genyó, a többi meg foglalat, vagy félénk.
2014. febr. 2. 18:07
 2/14 Moszuke ***** válasza:

ne mondd, hogy nem akarsz szexelni hanem tedd.

annál szánalmasabb nincs amikor egy lány azzal, hogy jön, hogy ő nem akar egyből szexelni és mindenféle időpontokat előhoz.

én sem vagyok az az ágybabújós pasi, de még engem is zavar ha ilyet kijelent egy lány.

egyszer, finoman elég, egy célzás, hogy mittomén, nehezen kapható, vagy vmi hasonló, de így ilyen formában benyögni, hogy te nem szexelsz ez baromi szánalmas és riasztó még a normális pasinak is.

2014. febr. 2. 18:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem speciel még arra sem. :p

A kérdésedre pedig nem lehet válaszolni, lehet az ismerkedésnél úgy gondolják te sem akarsz mást. Talán úgy beszélsz amiből arra következtetnek, hogy könnyűvérű vagy, ezt nem tudom.

A második felére pedig annyit tudok mondani, hogy akkor nem vagy olyan szép/vonzó lány.

De kitartás, elég csak egy pasit találnod aki nem ilyen lesz és, ha minden jól megy vele sokáig együtt is maradsz.

2014. febr. 2. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Mert átlagos csajként a legjobb pasikra hajtasz.
2014. febr. 2. 18:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Azért az már ne legyen probléma a pasinak, ha beszélek vele kétszer, akkor nem bújok vele rögtön ágyba... Azért ez már vicc fiúk :D Velem is volt már, hogy alig ismertem, de már felakart hívni magához, volt akinek nem tetszett, el is tűnt, de másnak meg nem volt probléma, vele érdekes módon már szexeltem is később jókat és össze is jöttünk...
2014. febr. 2. 18:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem magamtól nyögöm be,ők hozzák fel a témát x hét után olyan formában hogy aludj nálam. Mondom hogy nem,mert nekem ez gyors,korai aztán jön a sok kifogás hogy miért nem tudunk talizni vagy csak úgy eltűnnek. Mindig ez van.
2014. febr. 2. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert csak arra vagy alkalmas.
2014. febr. 2. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Reméljük, megtalálod a komoly férfit. Egyébként a lánynak kell felhoznia először a szex témát, a fiúnak ezt meg kell várnia. És ez így a jó. Pont emiatt is ki tudod szűrni a kéjenceket.

F

2014. febr. 2. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:
8-as. Szerintem ez kicsit hülyeség mert én szeretek beszélni a témáról meg hasonlókról bár azt tudni kell, hogy szűz vagyok de valahogy nem ez a legfontosabb, hogy valakit megfektessek. Alkalmam lett volna rá de visszautasítottam. Kérdező: Biztos nagyon jól nézel ki és emiatt is felfigyel rád az összes bunkó paraszt. Ez nagy gond. De neked kell megtalálnod azt aki igazat mond.
2014. febr. 2. 18:36
 10/14 Moszuke ***** válasza:

akkor ne bánd. örülj neki, hogy idejében lekoptatod az ilyen pasikat. sok ilyen van sajna, ne add fel:) próbáld meg kifejleszteni az érzéked arra, hogy ezeket kiszűrd.

ha már sokszor pofára estél e téren tudnod kéne, hogy milyen típusú pasit kerülj el nem?:) ha még se kerülöd el akkor az már a te bajod

2014. febr. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!