Miért van az, hogy mindenkinek csak szexre kellek?
lehet hogy nem viselkedsz rivbancként, de az vagy :D
ja meg nem csak a köcsögöket kéne észrevenned. ennyi.
Mert egy kicsit naív vagy és gondolom te is a bunkózós macsókra buksz, nem is adsz esélyt a rendes, kedves srácoknak. Mármint amit leírtál, abból az jön le, hogy a pasijaid eddig tuti nem a kedves jófiúk voltak.
Ez nálad ugyanolyan, mint nálam a kedvesség és az udvariasság. Nem tudok ellene tenni, így neveltek, de így marad a barát zóna, ez van. Neked is jobban bejönnek a macsók, de így csak mindegyiknek a szexre leszel jó...
1) Bunkokra buksz,butus es eretlen vagy
2) Aki leitatott es kihasznalt fel kellett volna jelentened. Nincs jellemed.
Tipikus aldozattipus.
Mert könnyen adod magad kedvesem.
Ha én is azt látnám, hogy téged milyen egyszerű megfűzni egy 5 perces dugásra, én is megtenném ezt veled. Minden lelki furdalás nélkül.
Semmi okom nem lenne rá hogy tovább "veled maradjak", ami után megkaptam amit akartam.
Nekem nem jön be ez túlságosan elérhető mindenkinek stílus.
Ha nem adnád magad ilyen könnyen, akkor nem lenne ez.
2 hónap után lefeküdni, BAROMSÁG volt. Főleg 16 évesen.
Lehetséges magyarázatok a miértre :
- Könnyen manipulálható vagy.
- Keresed a szerelmet, vak leszel, és nem látod ha becsapnak.
- Lehet hogy szerinted nem viselkedsz r_bancként, de mások szerint lehet hogy igen. Például szerintem is. Aki egy feles és pár korty pia után már szét is teszi a lábát, ráadásul egy WC-ben, arra nem tudok mást mondani.
Amit az írásodból levettem :
- Gyenge vagy.
- Nem teszel semmit a cél érdekében.
Vagy megtanulod észrevenni a dolgokat és megváltozol, vagy minden így marad örökre.
Most én vagyok a legnagyobb köcsög, mert megmondtam hogy én is ezt tenném veled, de ha neked ennyi eszed van, és ennyire kihasználható vagy, én is a legegyszerűbb utat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!