Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindenkinek...

Miért van az, hogy mindenkinek csak szexre kellek?

Figyelt kérdés
16 éves koromba jártam egy fiúval akivel két hónap után lefeküdtünk, neki adtam a szüzességem, ő 17 volt és a közös éjszaka után otthagyott. Rá egy évvel megismertem egy srácot egy fesztiválon, elmondtam neki az előző fiút mire ő elhitette velem, hogy ő nem ilyen és szeret, vele is lefeküdtem 3 hónap múlva, erre azt mondta nekem, hogy sajnálja, de nem kellek neki, de bármikor szívesen velem tölt egy éjszakát. Miután betöltöttem a tizennyolcat volt egy srác aki meghívott egy felesre, aztán annyira leitatott, hogy a mosdóba jól megdöngetett és otthagyott, a barátnőm támogatott haza valahogy. Egy fél éve összejöttem egy sráccal akiről elhittem, hogy tényleg szeret. Vele többször is együtt voltam, aztán kiderült, hogy mellettem eljegyzett egy másik csajt, mikor magyarázatot követeltem azt mondta, hogy bennem a szexen kívül semmi élvezet nincs. Miért teszi ezt velem mindenki?:( Nem öltözök kihívóan és nem viselkedek r**ancként. Mit csinálok rosszul?

2015. jan. 28. 10:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
mert szép vagy de csak ennyi vagy a számukra. lehet, hogy nem fogta meg őket az egyéniséged
2015. jan. 28. 10:36
 2/21 anonim ***** válasza:
sajnos disznók mindig is voltak, vannak és lesznek is
2015. jan. 28. 10:38
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy nem viselkedsz rivbancként, de az vagy :D

ja meg nem csak a köcsögöket kéne észrevenned. ennyi.

2015. jan. 28. 10:38
 4/21 anonim ***** válasza:

Mert egy kicsit naív vagy és gondolom te is a bunkózós macsókra buksz, nem is adsz esélyt a rendes, kedves srácoknak. Mármint amit leírtál, abból az jön le, hogy a pasijaid eddig tuti nem a kedves jófiúk voltak.

Ez nálad ugyanolyan, mint nálam a kedvesség és az udvariasság. Nem tudok ellene tenni, így neveltek, de így marad a barát zóna, ez van. Neked is jobban bejönnek a macsók, de így csak mindegyiknek a szexre leszel jó...

2015. jan. 28. 10:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

1) Bunkokra buksz,butus es eretlen vagy

2) Aki leitatott es kihasznalt fel kellett volna jelentened. Nincs jellemed.

Tipikus aldozattipus.

2015. jan. 28. 10:42
 6/21 anonim ***** válasza:

Mert könnyen adod magad kedvesem.

Ha én is azt látnám, hogy téged milyen egyszerű megfűzni egy 5 perces dugásra, én is megtenném ezt veled. Minden lelki furdalás nélkül.

Semmi okom nem lenne rá hogy tovább "veled maradjak", ami után megkaptam amit akartam.

Nekem nem jön be ez túlságosan elérhető mindenkinek stílus.

Ha nem adnád magad ilyen könnyen, akkor nem lenne ez.

2 hónap után lefeküdni, BAROMSÁG volt. Főleg 16 évesen.

Lehetséges magyarázatok a miértre :

- Könnyen manipulálható vagy.

- Keresed a szerelmet, vak leszel, és nem látod ha becsapnak.

- Lehet hogy szerinted nem viselkedsz r_bancként, de mások szerint lehet hogy igen. Például szerintem is. Aki egy feles és pár korty pia után már szét is teszi a lábát, ráadásul egy WC-ben, arra nem tudok mást mondani.

Amit az írásodból levettem :

- Gyenge vagy.

- Nem teszel semmit a cél érdekében.

Vagy megtanulod észrevenni a dolgokat és megváltozol, vagy minden így marad örökre.

Most én vagyok a legnagyobb köcsög, mert megmondtam hogy én is ezt tenném veled, de ha neked ennyi eszed van, és ennyire kihasználható vagy, én is a legegyszerűbb utat választanám.

2015. jan. 28. 10:49
 7/21 anonim ***** válasza:
Gondolom helyes baba arcod lehet.Oszintén mondva én se szeretnek veled járni.Ilyen csajok korul állandoan sundorognek a pasik,és nemigazán lenne kedvem allandoan idegeskedniéhogy mikor kivel flortolsz te is.Elobb utobb ugy is engednél a kisértesnek,es félremennel egy másik pasival.Ha gondolod cserélhetunk képet..
2015. jan. 28. 10:49
 8/21 A kérdező kommentje:
nem a bunkókra bukok, sőt ki nem állhatom őket :( de eddig mindegyik megjátszotta a kedves megértő pasit, csak a szex után derült ki, hogy milyen bunkók :( és nem vagyok ribi
2015. jan. 28. 10:58
 9/21 anonim válasza:
de igen egy hülye, megjátszós ribi vagy. ismerem a fajtád, ujjad köré csavarod a pasikat aztán meg sírsz, hogy mért hagytak ott egy dugás után. térj már észhez! hogy lehet valaki ilyen hülye? ha egy pasi meglát egy ilyen csajt min te rögtön tudja, hogy kapható egy menetre, az ilyen csajokat használják ki mint te! meg is érdemled ha ilyen hülye vagy, mégis mit hittél, hogy egy hapsi akit alig ismersz majd megkéri a kezed? amint elérte, hogy a szerszáma benned van már megy is tovább. te azt csinálod ingyen amit mások pénzért!!!!! hülye csitri, még szinte gyerek vagy, térj már észhez! és örülj, hogy nem ejtettek teherbe vagy erőszakoltak meg amilyen hülye vagy!
2015. jan. 28. 11:12
 10/21 anonim ***** válasza:
Sorry kérdezo,de én se tudok neked hinni.Szerintem te nem is tudod,hogy hány fiunak okoztál álmatlan ejszakat.Biztos sok fiut átvertel te is.
2015. jan. 28. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!