Miért van az, hogy mindenkinek csak szexre kellek?
Figyelt kérdés
16 éves koromba jártam egy fiúval akivel két hónap után lefeküdtünk, neki adtam a szüzességem, ő 17 volt és a közös éjszaka után otthagyott. Rá egy évvel megismertem egy srácot egy fesztiválon, elmondtam neki az előző fiút mire ő elhitette velem, hogy ő nem ilyen és szeret, vele is lefeküdtem 3 hónap múlva, erre azt mondta nekem, hogy sajnálja, de nem kellek neki, de bármikor szívesen velem tölt egy éjszakát. Miután betöltöttem a tizennyolcat volt egy srác aki meghívott egy felesre, aztán annyira leitatott, hogy a mosdóba jól megdöngetett és otthagyott, a barátnőm támogatott haza valahogy. Egy fél éve összejöttem egy sráccal akiről elhittem, hogy tényleg szeret. Vele többször is együtt voltam, aztán kiderült, hogy mellettem eljegyzett egy másik csajt, mikor magyarázatot követeltem azt mondta, hogy bennem a szexen kívül semmi élvezet nincs. Miért teszi ezt velem mindenki?:( Nem öltözök kihívóan és nem viselkedek r**ancként. Mit csinálok rosszul?#szex #szerelem #egyedüllét #kapcsolat #elhagyás #megcsalás #boldogtalanság #kihasználás #csalódottság
2015. jan. 28. 10:34
21/21 anonim válasza:
Valószínűleg szép vagy.De a szép lányokban meg a szép fiukban nem szokás bízni.Ha hosszabb távon tervezel akkor kell bizonyítani a hűséget.Régen volt értéke és van aki ma is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!