Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek mindenkinek csak arra?
Akkor van egy rossz híre számodra, a férfiakat a szex hajtja, tehát mindegyik egészséges férfi bármilyen témáról képes a szexre kilyukadni. Ha jól emlékszem a férfiak naponta átlagosan kétszázszor gondolnak a szexre, tehát ha öt percig beszélgetsz egy férfival, akkor legalább egyszer, de ha jól nézel ki, akkor ennél többször is gondol a szexre. Ez van.
Persze, hogy ezt hogyan adják a tudtodra, és hogyan viselkednek veled az egyénfüggő.
Mert szép vagy, szexi és kivánatos! Itt sokan arról panaszkodnak, hogy senkinek sem kellenek. Szerintem örűlj neki! És válogathatsz a pasik között.
Addig örűlj amig így van, ha 40-50 éves elmúlsz, már nem így fognak működni a dolgok. Örűlj és lubickolj a népszerűségben!
Szerintem a mellbőség mindent megmagyaráz. Lány vagyok, de meg tudom érteni. Én is meg szoktam nézni, és ez a kérdés bebizonyította, amit gondolok. Nem jó nagy mellel élni, mert a fiúk automatikusan két labdát látnak, és nem a mögötte lévő lányt.
Fogalmam sincs mit kéne tenned, talán legyél türelmes, és légy önmagad, talán keresgélj az idősebbek körében. Egy kor után csak elmúlik ez a szexéhség, vagy legalább csillapodik.
Én is kapcsolatot szeretnék,de csak mert jó vagyok a szexben,minden nő azt szeretné...
pedig én szerelemre vágyom.
23-f
"Nem jó nagy mellel élni, mert a fiúk automatikusan két labdát látnak, és nem a mögötte lévő lányt."
Akkor el kellene kezdeni férfiakkal ismerkedni. Mi már tudunk figyelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!