Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van, hogy "mindenkinek" én kellek?
Nagyon régen randiztam, közel fél éve léptem ki egy hosszú kapcsolatból, és újabban mintha egyre gyakrabban találnának meg a fiúk.
Nem vagyok más mint lenni szoktam, sem a ruhám sem a viselkedésem nem változott. És nem is vagyok valami hű de bomba nő.
Igazából én ismét a nagy szerelmet keresem, és nem tudom, hogy a párhuzamos randizás mennyire zavarhat be.
Nem mintha olyan rossz lenne ez, csak félek bepánikolok a randikon :)
Hát figyu, nem vagyok egy konzervatív alkat, de a párhuzamos randizás alapból egy kicsit extrém, pláne ha a "nagy szerelmet" keresed.
Ismerkedj, aztán ha valaki megtetszik, ha érzed, hogy kezdesz érezni valamit iránta, akkor lehet randizgatni. De ha egyből a közepébe akarsz vágni, pláne hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, az úgy nem fog menni.
Igen, most mi a kérdés? Vagy burkol egónövelés?
You must be new here, itt ez sose működött.
Tehát mi a kérdés?
Gyerekek, ezt én magam sem tudom :D Mert egyrészről meglep, hogy felfigyeltek rám.
Másrészt meg igen ezt szerettem volna tudni, hogy helyes e a párhuzamos randizás... mert vissza utasítani nem nagyon szeretném úgy a fiúkat, hogy nem ismerem őket valamennyire.
Ugyan akkor távol áll tőlem ez több vas egy tűzben... teljesen meg vagyok zavaródva. Elöző kedvesemmel úgy alakult, hogy randiztunk, aztán egyik napról a másikban egy kapcsolatban találtam magam.
én 50 kilós vagyok és szemüveges, mégis órákon át ordítják a csajok kórusban, nyakamba ugranak meg csalják velem a barátjukat.. felvágós mi? dvd-m is van róla, ha feltölteném h "na menő dj vagyok?" kérdéssel az milyen lenne?
azért kérdezlek mert szakértőnek tűnsz a témában
Szép, hogy nem szeretnél senkit visszautasítani, de kérlek, nem vagy te k*rva, hogy köteles legyél mindenkit kiszolgálni.
Másrészt épp ezért mondtam, hogy nem egyből randizni kell, előbb ismerkedni, aztán ha szimpibb, akkor jöhet a randi.
És hány fő az a "mindneki"?
Van egy sanda gyanúm, hogy azzal a helyzettel állunk szemben, hogy egy lány, akit eddig észre sem vettek, egyszerre kezdett el érdekelni 2-3 esetleg 4 srác. (Ami nem nagy szám, egyik volt osztálytársnőmnél, aki modell és durván jól néz ki 2 naponta volt ennyi különböző fiú, bizonyítékot is mutatott róla, mindig is jóban voltam vele)
Szóval hirtelenjében sok neked ez a ~3 srác, és nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, és az újdonság izgalmát láthatjuk éppen.
Mit mondjak? Ha tetszik valamelyik, akkor jöjj össze vele.
Csakhogy én nem vagyok modell :) 165 cm vagy 61 kg szal távol állok én ettől.
A mindenki az 7 srácot takar, és igen nem vagyok k*rva, csak annyira bánt mikor valakinek azt kell mondanom, hogy bocsánat, de nem hiszem, hogy köztünk bármi mélyebb is kialakulhat...
Mert ugye találkoztam egy kettővel közüklük és érzem, hogy melyikük szimpatikus, melyikük nem. Gyülölöm az az érzést mikor valakinek ki kell adnom az útját.
Egyszer szakítottam, az is rémes volt. A volt kedvesémnél, bár éreztem, hogy elmúlt a szerelem, kivártam míg ő vet véget a kapcsolatnak.
hát ebben semmi k*rvaság nincsen...az első válaszoló félreértelmezte...azzal semmi gond sincsen, és egyet is értek veled, hogy több pasival ismerkedsz, és majd érzed mikor valaki megfog külsőre lelkivilágra, az nem azt jelenti hogy többel ismerkedik, hogy hülyíti is..főleg hogy szexuálisan kiszolgálja, ez már megint szélsőséges hozzászólás volt...:O
Én is ismerkednék többel, persze..amúgy is nehéz"megfelelő szellemi/testi partnert találni, aki megbízható is, de nem is tapad rád...
24l
Úgy látom sokan azt sem tudják, mi az a randi.
Én is randiztam párhuzamosan. Sőt! Volt egy lány, aki nagyon tetszett, egyre többet találkoztunk, de úgy tűnt, hogy semmi nem lesz köztünk, csak barátok vagyunk. Mellette is randiztam, de csak addig, amíg úgy nem tűnt, hogy ez már több, mint barátság.
A sorozatos netes randikat pedig csak akkor szüneteltettem, mikor valamelyik lány megtetszett és második randira hívtam.
Ha az ismerőseid közül való a 7 srác, akkor nehezebb a dolgod, mert könnyen ribancnak tűnhetsz. Próbálj inkább társaságban találkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!