Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek neki, vagy csak szimplán nyuszi?
Szóval van egy fiú az osztályban, aki nekem nagyon tetszik, pár hónapja még együtt voltunk bálban is. A bál utáni napokban nem jött oda hozzám, meg semmi, csak a szeme sarkából nézett, meg akkor, amikor azt hitte, hogy nem látom, ezért mindig én mentem oda hozzá beszélgetni. Volt, hogy együtt mentünk haza pár megálló erejéig. Hát, szóval akkor a szeméből úgy tűnt, hogy tetszem neki ( nem tudom normálisan leírni, de látszott a szemén) meg jól elvoltunk, viszont még ezután sem volt hajlandó magától odajönni hozzám, szóval úgy döntöttem, hogy hanyagolom a dolgot, elvégre mi van, ha csak félreértettem az egészet, és nem akar tőlem semmit. Volt pár hónap szünet közöttünk, amikor konkrétan egy szót nem szóltunk egymáshoz, most viszont egyik napról a másikra valahogy mindig ott van a közelemben, de sohasem néz rám, mindig lesüti a szemét, vagy félrenéz. Viszont amikor távol van tőlem, akkor folyton engem bámul, és amikor ránézek, akkor elkapja a tekintetét.
Most ez mégis mit jelent? Érdeklem őt, vagy sem?
Elég hosszú lett, szóval köszönöm azoknak akik végigolvasták, és azoknak is akik válaszolnak. :))))
15L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!