Miért van az, hogy mindenkinek csak szexre kellek?
ez nem igaz, nem játszom meg magam, és nem csavarom az ujjam köré a pasikat :(mért utál engem mindenki?
én soha senkit nem vertem át, épp ez az ami fáj. én mindrnkinek elhittem, hogy szeret :( minden kapcsolatom után én zokogtam végig az éjszakát :(
Ne hallgass a gyalázkodókra, kérdező. Sajnos, gyakorlatilag semmit sem tudok rólad, és így lehetetlen pontos diagnózist adni. Így első blikkre nekem az jött le, hogy túl nagy feneket kerítesz a szexnek. Túlmisztifikálod. Ezzel pedig azt sugallod a partnered felé, hogy az a legfontosabb, hovatovább az egyetlen használható részed.
Tudod, a pasik (bárhogy játsszák is a kemény macsó legényt) valójában társra vágynak. Aki mellettük van, mellettük áll, akivel szinte mindent megbeszélhetnek, aki a biztos pont az életükben. Aki MINDEN téren egyenrangú partner. Ha te szexobjektummá, guminővé degradálod magad, annak is fognak tekinteni.
Már ezt üzenetben is leírtam, de ide is kiteszem, mert lehet vannak még páran így, s talán nekik is segít:
Ha maga Brad Pitt vagy Di Caprio borul le eléd, hogy mennyire szívdöglesztően csodálatosan gyönyörűségesen bájos és helyes vagy, ne dobd magad oda!
Sok pasi (igen, magunkról beszélek) csak addig bókol egy nőnek szavakkal, míg le nem csúszik a bugyija.
OFF:
"Halott Pénz - Hello lányok" c. zene, hallgasd meg, benne van a lényeg az első refrén után:
"Helló Jessica, you are beautiful.
Lököm a bókot, míg kilépsz a bugyiból."
Aki nekünk igazán tetszik, annak nem szavakkal bókolunk, hanem a tetteinkkel. (Na persze itt is vannak ro*adékok, oda kell figyelni!)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!