Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a szexre kellek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a szexre kellek mindenkinek?

Figyelt kérdés

Már több mint 1 éve nem volt normális párkapcsolatom. Azóta folyton csak az olxan fiúk/férfiak találnak meg akiknek csak szexre kellenék! Nem tudom mitől van ez de egy szép lány vagyok, házias vagxok, imádok sütni, főzni. Ráadásul még hülye se vagyok de mostanában ezeket a fiúk nem veszik észre!

Csak azt látják, hogy "Oooh, ő csinos, dugjuk meg"

Egyszerűen nem tudom, hogy belőlem jön gy kisugárzás, hogy csak dughatnékom lenne vagy a srácokkal van valami?

Már esküszöm rosszul esik, hogy senki nem kezel nőnek csak egy játékszernek

2016. szept. 24. 22:40
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék! Ezekkel a fiúkkal/férfiakkal nem fekszem le csak folyton kapom a szexuális ajánlatokat még azoktól isakikből nagyon nem nézném ki. Pont egyik nap egy olyan haverom jött ezzel akivel együtt nőttem föl és testvéremként szerettem. De mostmár nem tudom mit is gondoljak
2016. szept. 24. 23:06
 12/36 anonim ***** válasza:
46%
Valószínűleg azért, mert semmi másra nem vagy jó.
2016. szept. 24. 23:10
 13/36 anonim ***** válasza:
64%

Szóval értésedre adják, hogy szexuálisan vonzónak találnak.

Perverz mocskok, nem szégyellnek vonzódni egy fiatal nőhöz?!

2016. szept. 24. 23:14
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne lenne jó másra?

Mindenkinek jár a komoly kapcsolat.

2016. szept. 24. 23:14
 15/36 anonim ***** válasza:
68%
Velem is ugyanez van. 19/L
2016. szept. 24. 23:16
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Én erre azt tudom mondani, hogy amikor én próbálkozok egy lánynál komoly kapcsolat céljából, az se jön be soha.
2016. szept. 24. 23:18
 17/36 anonim ***** válasza:
35%
Velem is ez van. De én örülök neki,hogy ennyi férfinak tetszem. De ne vedd magadra ezek csak férfiak ,az összes férfi csak szexet akar...
2016. szept. 24. 23:25
 18/36 A kérdező kommentje:
Csak én eléggé szeretet centrikus vagyok. Szeretek szeretni és szeretem ha szeretnek. És vannak barátaim akik szeretnek és én viszontszeretem őket de azért az mégis más mint egy párkapcsolat! És nekem már az hiányzik nagyon, hogy valakit a páromként szerethessek
2016. szept. 24. 23:29
 19/36 anonim ***** válasza:
81%

És azzal nem szexelnél?

Ha van olyan fiú, akivel jól kijössz és vonzódik hozzád, és te tudnál vele lenni, miért nem próbálod meg? És akkor testileg lelkileg szerethetnétek egymást.

Azok a fiúk, akik meg nem akarnának megdugni vagy te nem vonzódsz hozzájuk maradhatnak a közeli/távoli barátaid vagy csak ismerőseid.

2016. szept. 24. 23:35
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Inkább valószínűleg olyan férfiakkal veszed magad körbe vagy olyanokat méltatsz válaszra akik "szép szép" de csak addig jut el cserébe a gondolkodása, hogy "szex" :D

Próbálj kicsit a szűrődön állítani :)

2016. szept. 24. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!