Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szexre kellek mindenkinek?
Már több mint 1 éve nem volt normális párkapcsolatom. Azóta folyton csak az olxan fiúk/férfiak találnak meg akiknek csak szexre kellenék! Nem tudom mitől van ez de egy szép lány vagyok, házias vagxok, imádok sütni, főzni. Ráadásul még hülye se vagyok de mostanában ezeket a fiúk nem veszik észre!
Csak azt látják, hogy "Oooh, ő csinos, dugjuk meg"
Egyszerűen nem tudom, hogy belőlem jön gy kisugárzás, hogy csak dughatnékom lenne vagy a srácokkal van valami?
Már esküszöm rosszul esik, hogy senki nem kezel nőnek csak egy játékszernek
Szóval értésedre adják, hogy szexuálisan vonzónak találnak.
Perverz mocskok, nem szégyellnek vonzódni egy fiatal nőhöz?!
Miért ne lenne jó másra?
Mindenkinek jár a komoly kapcsolat.
És azzal nem szexelnél?
Ha van olyan fiú, akivel jól kijössz és vonzódik hozzád, és te tudnál vele lenni, miért nem próbálod meg? És akkor testileg lelkileg szerethetnétek egymást.
Azok a fiúk, akik meg nem akarnának megdugni vagy te nem vonzódsz hozzájuk maradhatnak a közeli/távoli barátaid vagy csak ismerőseid.
Inkább valószínűleg olyan férfiakkal veszed magad körbe vagy olyanokat méltatsz válaszra akik "szép szép" de csak addig jut el cserébe a gondolkodása, hogy "szex" :D
Próbálj kicsit a szűrődön állítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!