Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel nyílt kapcsolatban egyeztünk meg, de most meg nem akarja hogy én is csajozzak? Mit csináljak?
A nyáron (bizonyos okokból amit ost nem részletezek) megegyeztünk h nyílt kapcsolatot kezdünk ráadásként ő el is utazott. Neki több egyéjszakás kalandja is volt, viszont amikor neke volt egy, teljesen kiakadt, és sírva hívott fel, hogy ő nem bírja h én "fűvel-fával" stb.
Nem éreztem fairnek, de gondoltam, nem akarom lelkileg tönkretenni, úgyh azóta nem is volt más rajta kívül. Azt mondta, h egy is idő kell, hogy feldolgozza ezt.
Egyik nap meg észrevettem h mobilon írogat valami srácnak, kiderült h teszi neki a szépet, és még dugtak is a minap.. persze még ő csodálkozott h min vagyok olyan dühös... hiszen a nyílt kapcsolatnak nem vetettünk véget..
igazából persze nem beszéltük meg h "tilos" de azért ez így elég nagy taplóság vagy nem tudom... azóta nem beszéltem vele megmondtam h kidobom de ő megkönyörög h ne, meg nem érti min rágtam be.. hát nemtom..
#8 téged is ököllel neveltek, úgy látom. Miért akarsz felnőtt embert "nevelni"? Amúgy amit te csinálnál, az megfélemlítés, nem nevelés. Az pedig törvénybe ütközik.
Barom.
Utolsó: ki dönti el azt, hogy ki "életképtelen"? Mert lehet nekem te is az vagy, így megcsapkodhatlak? Nem halsz bele pár pofonba. Vagy édesanyádat gondoljam életképtelennek?
Remélem érzed, mit akarok mondani. Nem pofozkodni kell, hanem intelligens ember módjára viselkedni, kirakni a csajt, elhagyni. De mit is várok, Magyarország a primitív emberek országa, ahol majd erőszakkal jól megoldanak mindent. Csak érjek haza, az egy éves kislányomat is jól szájon vágom ha fürdés közben kipancsolja a vizet. Tanulja csak meg...
Röviden: keveritek a nevelést az idomítással.
Erőszakkal megfélemlítesz, idomítasz. Kikényszerítesz egy viselkedést, amit a másik nem belső meggyőződése miatt fog megtenni, hanem a fizikai bántalmazástól való félelmében.
Ha neveled, akkor a nevelés befejeztével saját magától, szabad akarata miatt fogja ugyanazt a viselkedést mutatni, mert azt érzi helyesnek.
De egy felnőtt embert elég nehéz, de nem lehetetlen nevelni, vagy inkább azt mondom, hatni rá.
Erőszakkal minden könnyebb(nek tűnik). Csak lóf_szt nem ér. Maximum bosszúnak jó. Az meg megint az alacsony emocionális IQ jellemzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!