Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni a barátnőmmel kapcsolatban?!
az a probléma hogy nagyon de nagyon szégyellős és nem tud levetkőzni előttem,se senki más előtt.. és nem tudom hogy magyarázzam el neki hogy én szeretem és nincs mitől tartania ... 17/F barátnőm 16
tanácsot szeretnék kérni hogy értessem meg vele?
Legyél vele türelmes. Ha majd annyira megbízik benned, akkor levetkőzik. Igazából nem a meztelen testek érintkezése és látványa fontos egy kapcsolatban, hanem a szeretet és a kölcsönös bizalom. Ha szereted, akkor türelmesnek és megértőnek kell lenned vele és ne is hozd fel neki a témát egy ideig. Szerintem örülj neki, hogy nem címeres eszkort hölgyet sikerült kifognod. Persze nekik is meg van az előnyük meg a hátrányuk :D De komolyan. Legyél büszke arra, hogy ő ilyen és legyél türelmes.
Üdv.: Az Időtlen
Türelem :)
Mennyi ideje vagytok együtt? :)
Nem kérdezted tőle, hogy mitol "fel"?
Fehérnemuben sem láttad meg?
Ezt ideges pillanatában mondta?
Te erre mit reagáltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!