Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom megkért, hogy kakiljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkért, hogy kakiljak előtte, nem tudom, hogy megtegyem-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem olyan régóta a párom rágja a fülemet, hogy szeretné, ha néha-néha előtte kakiljak, mert izgatja a dolog. Nem vagyok prűd egyáltalán, egy kis gondolkodási időt kértem, de nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, és főleg, hogy előtte tudnék is vajon produkálni bármit is.

Lányok, ti voltatok ilyen helyzetben? Mit tennétek? Mert egyébként teljesen jó a szexuális életünk, soha nem volt semmi gond.

35/L

2016. szept. 17. 20:35
1 2 3
 21/23 Scav ***** válasza:
46%
Szarni bele... :D
2016. szept. 19. 09:18
 22/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm sok választ, nem is gondoltam, hogy ennyien írtok. De okosabb nem lettem, mert nagyjából fele-fele az álláspont.

Hétvégén puhatolóztam, hogy mást is akar-e később, vagy nem. Azt mondta, hogy nem, és ezt is csak ritkán, amikor nekem kedvem van hozzá, nem fog követelőzni.

Még alszok rá párat.

2016. szept. 19. 21:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Na, azóta hogy alakult kérdező? Belementél?
2016. dec. 26. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!