Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkért, hogy kakiljak előtte, nem tudom, hogy megtegyem-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem olyan régóta a párom rágja a fülemet, hogy szeretné, ha néha-néha előtte kakiljak, mert izgatja a dolog. Nem vagyok prűd egyáltalán, egy kis gondolkodási időt kértem, de nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, és főleg, hogy előtte tudnék is vajon produkálni bármit is.
Lányok, ti voltatok ilyen helyzetben? Mit tennétek? Mert egyébként teljesen jó a szexuális életünk, soha nem volt semmi gond.
35/L
2016. szept. 17. 20:35
11/23 anonim válasza:
Nem vagyok prűd ! Szerintem egy kapcsolatban at ember a szerelmével sokmindent megélhet a szexben is. De ez már a " fújj, sosem tenném meg! / elgondolkodnék, hogy rendben van- e a párom agyilag !! ? "
12/23 anonim válasza:
tedd meg
de előtte vagy 2 napig csak chilis babot egyél
13/23 anonim válasza:
Igen de ne töröld ki a segget.
14/23 anonim válasza:
Én megtenném kérdező :) Egyszer ki lehet próbálni. Ha nem tetszik, akkor max nem csinálod többet. Egy próbát megér, ne félj tőle. ;)
Majd írd meg hogy döntöttél!
22L
15/23 anonim válasza:
én is azt mondom egyszer-egyszer tedd meg a kedvéért. és nem kell ebből rendszert csinálni.
16/23 anonim válasza:
...ez csak a kezdet. Hidd el a köv. lépés az lesz hogy ki akarja majd nyalni a kakis feneked. Utána pedig hujujujjj! Az extra kérések, mint pl. tolj egy brióst az arcára előjáték gyanánt, utána jöhet a csavart csokis fagyi "gépből" egyenesen a szájba, majd egy kis csók...erre vágysz valóban? :D Hajitsd ki mint macskát szarni, mintsem hogy Te produkálj előtte.
18/23 anonim válasza:
Beteg az ilyen ember. Normális nő, normális szex nem tetszik neki? Ha megteszed te is lesüllyedsz az ő szintjére. A következő úgy is az lesz hogy te is nézd őt végig.
20/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!