Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegedi lányok valóban ilyenek?
Figyelt kérdés
Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy sokkal közvetlenebbek ha találkoznak valakivel személyesen és akár egy kellemesen eltöltött találkozás után még le is feküdnek a pasival, ha mindkettő részéről rendben van a kémia. Ez igaz?
Főleg ott élő lányok megerősítésére/cáfolására várok. :)
24/F
2016. szept. 14. 13:21
1/11 anonim válasza:
Aha :D en is ilyen vagyok es a baratnoim is !
2/11 anonim válasza:
igen, valóbban mind ilyenek! szóról szóra!
3/11 anonim válasza:
Akkor szegedi lányokkal fogok ismerkedni :D Amúgy nem csak a szegedi lányok ilyenek!
4/11 A kérdező kommentje:
A lilafürediek is?:)
2016. szept. 14. 13:33
5/11 anonim válasza:
Nem minden lány könnyűvérű... Szegeden laktam jó pár évig. 22 L
6/11 anonim válasza:
Kérdező Lillafüred nagyon szép hely 2x is nyaraltunk ott. 22 L
7/11 anonim válasza:
Nem varosfuggo hogy mennyire konnyuveru egy lany
8/11 anonim válasza:
Nekem még csak a szemembe sem néznek. :( Ja, hogy ronda vagyok...
9/11 anonim válasza:
ez szerintem nem városfüggő, de szegeden rengeteg a könnnyűvérű lány
10/11 anonim válasza:
Hát én nem ezt hallottam :D Egy haverom nem bírt 3 év alatt összeszedni egy csajt sem Szegedről szexkapcsra. Pedig nagyon rajta volt a témán, és nem is ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!