Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baratsag extrakkal vagy tobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratsag extrakkal vagy tobb annal?

Figyelt kérdés

Harom honapig voltam egyutt a baratommal, majd szakitottam mert kisse depresszios voltam es voltak gondok az eletemben, ugy ereztem, hogy nem szeretem mar.

Korulbelul egy honapja ujra talalkozgatunk, ugymond egy baratsag extrakkal modon. Mikor vele vagyok teljesen olyan mint amikor egyutt voltunk. Megkert, hogy ne szexeljunk massal csak egymassal. Voltam a csaladjanal grillpatyn ott is teljesen olyan volt mint regebben. Amikor facebookon beszelgetunk kedveskedik stb. Mikor szakitottam vele 3 honapja utana kisse osszetort, drogok stb.

Ugyanakkor most nem erzem ugy, hogy ujra akarna kezdeni de teljesen ugy viselkedik mindenki elott velem mintha egyutt lennenk. Mit gondoltok mi jarhat a fejeben vagy mit erezhet?

2016. szept. 13. 23:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, vegeredmenyben ugyanaz tortent mint legeloszor, de egyaltalan nem banom. :)
2017. ápr. 26. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Bár nem volt kapcsolat, de szakítottál? :)
2017. ápr. 26. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:
#5 azért kérdeztem ezt a házasságot, mert talán arra szolgál egy ilyen címke, hogy jelezze mik a hosszú távú tervek. amikor ki van mondva, hogy ez egy kapcsolat, akkor onnantól tudják, hogy a másik kevesebb eséllyel fog eltűnni a következő héten. ez teremthet némi stabilitást, ami lehetőséget ad arra, hogy merjenek belekezdeni nem a pillanatnak szóló dolgokba is, mint amilyen a gyerek.
2017. ápr. 26. 14:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Osszejottunk megint hivatalosan is, kapcsolatban voltunk, de 4 honapra ra szakitottunk, mert nem mukodott.
2017. ápr. 26. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet megint szex kapcsolat kellene csak :D
2017. ápr. 26. 18:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem, megvagyunk egymas nelkul.

Mind a kettonknek van most kapcsolata es sokkal jobb mint amilyen egyutt volt, ugyhogy megerte.

2017. ápr. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!