Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal? Éljek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ájláwjú kérdése:

Barátság extrákkal? Éljek vele vagy ne?

Figyelt kérdés
18 éves szűz lány vagyok. Van egy nagyon jó fiú barátom aki egyszer ittasan felhozta, hogy o benne lenne egy baratsag extrakkal kapcsolatban velem(aznap este kavartunk de mivel szuz vagyok ugyebar csak smaci volt) 100%osan megbizok benne, jol is nez ki az agyam azt mondja megbizol benne csinald, de a szivem azt, hogy nem mert szerintem vannak erzesei irantam(tobb jele is volt mar) es nem akarok jatszani veluk..

2016. aug. 12. 08:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az előbb még 17 voltál... Érdekes!
2016. aug. 12. 08:47
 2/16 anonim válasza:
Szerintem ne feküdj le vele lehet hogy később ràtalàlsz az igazira és aztàn meg bànàd hogy nem vele veszteted el a szüzeséget.. az első alkalom mindig elképesztő érzés de csak akkor hogy ha szerelmes vagy az illetőbe hidd el joban fajna ha egy olyannal feludnél le akit nem szeretsz csak mind baràtot ...mindha olyannal történe meg akit szeretsz ...
2016. aug. 12. 08:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Döntsd el már hogy 17 éves vagy 18 éves vagy.. Mellesleg amit mondott azt jelenti hogy csak dugni akar többet nem akar tőled... Döntsd el te hogy megéri e egy olyan pasinak adnod magad aki csak ürítésre használna téged...
2016. aug. 12. 08:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Helyette tettem ki a kérdést mivel elintézted, hogy ő ne tudja mert ugyebár jelenteni kell miközben 14-15 évesek is tesznek ki kérdéseket ebben a témakörben. Nem tudom feltűnt-e de a felhasználó név NEM ugyanaz. Jó, hogy itt voltál és mondtál valami okosat.:)
2016. aug. 12. 08:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Velük? Többen vannak? Tetszik, szeretnél már szexeleni mi a kérdés? Az, hogy ő érez irántad, nos ez akkor is megvan ha nem fekszel le vele
2016. aug. 12. 09:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Az érzéseire gondoltam.
2016. aug. 12. 09:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne feküdj le vele, később meg fogod bánni. Ha nem lennél szűz azt mondanám oké, de így tényleg meg fogod bánni utólag, főleg ha találsz valaki komolyabbat később.

20/F

2016. aug. 12. 09:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Eldöntöttem: Nem fogok belemenni juhúúúú :D tényleg köszi mindenkinek megy a zöld :)
2016. aug. 12. 09:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen 18 éves koromban, de nem éltem a lehetőséggel. Igaz, hogy még mindig szűz vagyok, de nem bántam meg.

Lesznek olyanok akik azt írják, hogy tedd és lesznek akik azt mondják, hogy ne tedd.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: ha nagyon szeretnéd/akarod akkor tedd meg! Ki tudja mikor lesz rá másik alkalmad.

De az is benne van a pakliban, hogy ő nem biztos, hogy többet akar a szexnél..

21/L

2016. aug. 12. 09:24
 10/16 anonim ***** válasza:
18 évesen, pláne szüzen nem kellene ringyónak lenni!
2016. aug. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!