Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal? Éljek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ájláwjú kérdése:

Barátság extrákkal? Éljek vele vagy ne?

Figyelt kérdés
18 éves szűz lány vagyok. Van egy nagyon jó fiú barátom aki egyszer ittasan felhozta, hogy o benne lenne egy baratsag extrakkal kapcsolatban velem(aznap este kavartunk de mivel szuz vagyok ugyebar csak smaci volt) 100%osan megbizok benne, jol is nez ki az agyam azt mondja megbizol benne csinald, de a szivem azt, hogy nem mert szerintem vannak erzesei irantam(tobb jele is volt mar) es nem akarok jatszani veluk..

2016. aug. 12. 08:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék ringyó? Egy jó barátommal lenne akit 6 éve ismerek :D de mint írtam már, nem megyek bele :)
2016. aug. 12. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy ri.banc lennél, ha belementél volna :)

Mondjuk ha már a szándék megfordult a fejedben, az sem arra utal,hogy egy széplélek vagy.

El kell hogy szomorítsalak,de ez nem barátság.

Baráti kapcsolatban BARÁTI érzelmek vannak KIZÁRÓLAG! A barátod nem smaciznak, nem dugnak egymással és nem is éreznek egymás iránt másképp.

Szomorú,hogy ezt innen kell megtudnod.

2016. aug. 12. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
barátok*
2016. aug. 12. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem inkabb magadat féltsd.

A szűz lányok nagy többsége szerelmes lesz abba a fiuba aki először jó alaposan megd*gja.

Kérdés, h ha ilyen szerencséd lesz, akkor tudod e majd kezelni a csak barátsággal viszonzott erzeseidet

2016. aug. 12. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

"egyszer ittasan felhozta, hogy o benne lenne"

És szerinted erről szól egy párkapcsolat? Vagy akár egy szexkapcsolat? Semmi udvarlás, semmi küzdés, elég csak annyi, hogy őnagysága benne lenne? Te meg mint egy guminő, várod, hogy megkívánjon, aztán mikor végzett, kihúzza a dugót, összegöngyöl, és bedug a szekrény aljába...

2016. aug. 13. 14:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Kavartatok ? főzeléket? Dugjatok ha jól esik.
2016. aug. 13. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!