Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrakkal, lehet ebbol tobb? bovebben lent
Van egy srac akivel szexelunk ,vagyis eddig 2x. Most utoljara voltam nala , es mondta hogy nem sok lanyt vitt haza meg,hogy eddig 2 baratnojet . Nagyon jol ereztuk magunkat, iszogattunk , beszelgettunk,aztan hatalmasat szexeltunk .Nagyon jo volt, neki is ,mondta hogy milyen jo vagyok es hogy milyen jo volt .Aztan meg maradtam nala kicsit ,olelkeztunk,meg minden. O azt is akarta hogy ott aludjak . Meg mar megkerdezte hogy o majd johet e hozzam .Mikor mentem haza akkor is megolelt,csokok es mondta irjak,de tenyleg mikor hazaerek.
Am amit tudni kell meg hogy a ket egyuttlet kozott kb 4 het telt el, rz alatt az ido alatt mostanaban ,marmint az utolso talalka elott ,kicsit tavolodtunk egymastol, mar nem beszeltunk annyit . De eloben teljesen mas volt . Azota mar beszeltunk ,es remelem fogunk is.
Mondta korabban hogy neki most nem kell komoly kapcsolat ,de szerintetek idovel lehet ebbol tobb?
Ostoba vagy! Csak a dugás miatt volt ilyen veled.
És azért bassztok csak, mert szégyell felvállalni téged!
Az egyik exemmel barátság extrákkal kezdődött aztán belém zúgott.. Nem tartott sokáig 7 hónapig.. Egyszerűen nem jött be hogy kocka és ha nála voltam nyomta a Wow-ot meg valami Tankos játékot 26 éves létére.. Engem meg le se szart... Amíg csak szexkapcsolat volt ez nem derült ki róla
Dehát párkapcsolatban ismeri meg egymást az ember ;) 22/ L
Bírom az ilyet, valszeg csak szexre kellesz neki, meg nem véletlenül volt az az egy hónapos lyuk...
De persze ti nők az ilyenbe reménykedtek, hogy hátha több lesz, hiszen nyilván nem kell neki komoly kapcsolat, de biztos ő lesz életetek hercege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!