Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baratsag extrakkal, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratsag extrakkal, lehet ebbol tobb? bovebben lent

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel szexelunk ,vagyis eddig 2x. Most utoljara voltam nala , es mondta hogy nem sok lanyt vitt haza meg,hogy eddig 2 baratnojet . Nagyon jol ereztuk magunkat, iszogattunk , beszelgettunk,aztan hatalmasat szexeltunk .Nagyon jo volt, neki is ,mondta hogy milyen jo vagyok es hogy milyen jo volt .Aztan meg maradtam nala kicsit ,olelkeztunk,meg minden. O azt is akarta hogy ott aludjak . Meg mar megkerdezte hogy o majd johet e hozzam .Mikor mentem haza akkor is megolelt,csokok es mondta irjak,de tenyleg mikor hazaerek.

Am amit tudni kell meg hogy a ket egyuttlet kozott kb 4 het telt el, rz alatt az ido alatt mostanaban ,marmint az utolso talalka elott ,kicsit tavolodtunk egymastol, mar nem beszeltunk annyit . De eloben teljesen mas volt . Azota mar beszeltunk ,es remelem fogunk is.

Mondta korabban hogy neki most nem kell komoly kapcsolat ,de szerintetek idovel lehet ebbol tobb?

2016. aug. 18. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Bár a leírtak alapján nem mondanám 100%-ra. Talán kérdezd meg őt is erről, mert kétségek között élni nagyon rossz. 21/L
2016. aug. 18. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Ostoba vagy! Csak a dugás miatt volt ilyen veled.

És azért bassztok csak, mert szégyell felvállalni téged!

2016. aug. 18. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik exemmel barátság extrákkal kezdődött aztán belém zúgott.. Nem tartott sokáig 7 hónapig.. Egyszerűen nem jött be hogy kocka és ha nála voltam nyomta a Wow-ot meg valami Tankos játékot 26 éves létére.. Engem meg le se szart... Amíg csak szexkapcsolat volt ez nem derült ki róla

Dehát párkapcsolatban ismeri meg egymást az ember ;) 22/ L

2016. aug. 18. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egy sima szex kapcsolat, semmi több. Ne ringasd magad abba hogy feleségül vesz. De itt szokták elszúrni a csajok , hogy teljesen ráakar akaszkodni a fiúra. Örülj neki hogy jól érzed magad, rendbe van téve a tested , lelked és gyakorold a szexet.
2016. aug. 18. 09:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vagyok raakaszkodva , nem is leszek ,mert tudom hogy ezzel eluldozhetnem . Csak kivancsi vagyok mi lesz ebbol
2016. aug. 18. 10:26
 6/9 A kérdező kommentje:
ja es kedves kettes ,miert lennek ostoba? amugy nem szegyell,nincs miert, voltunk mar egyutt tarsasagban is, masok elott
2016. aug. 18. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyet, valszeg csak szexre kellesz neki, meg nem véletlenül volt az az egy hónapos lyuk...

De persze ti nők az ilyenbe reménykedtek, hogy hátha több lesz, hiszen nyilván nem kell neki komoly kapcsolat, de biztos ő lesz életetek hercege...

2016. aug. 18. 11:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Azert volt azz az egy honapos lyuk , mert dolgozik es sportol ezert nem sok szabad ideje van , es nekem is jottek kozbe dolgok. En meg az ilyet birom, nem ertem ha valaki nem tud normalisan valaszolni minek valaszol egyaltalan
2016. aug. 18. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek. Az ember életében csak annak van értéke, amit nehezen szerzett meg. Amiért dolgozni, harcolni, küzdeni kellett. Egy laza szexkapcsolat nem erről szól. A lány odadobja, és ezzel elértékteleníti magát a fiú szemében.
2016. aug. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!