Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban lévő asszonyok/lányok akik meg csaljátok a férjeiteket azt miért teszitek, mi az oka?
Én azt tapasztalom, hogy mindenféle hülyeséget kitalálnak, de egyébként a legtöbb azért lép félre, mert unja a banánt, főleg 40 fölött.
Ennyi.
Ugyan ez az oka, mint nálad.
Lelkileg úgy tudom feldolgozni, hogy én már többször szóltam a férjemnek, hogy ez így nem lesz jó, több törődésre és több szexre van szükségem. Mindig csak ígért, de sosem változtatott semmin, pedig úgy érzem, hogy elég türelmes és megértő voltam vele. Elválni semmi szín alatt nem akar. Úgy hogy, ezt így helyre tettem magamban és kész. Van egy szeretőm, találkozunk időnként, megkapom tőle amire vágyom és ennyi. Azóta minden tökéletes otthon, nem veszekedünk, szépen éldegélünk egymás mellett, a gyerek mégis egy harmonikus családban nő fel, biztonságban, szeretetben, nekem ez így pont jó. :)
Nagyon ritka, ha valakik tényleg egy életen át hűségesek maradnak, akár a férfi, akár a nő részéről.
Nézzétek meg a Szerelempatak című filmet. Idős erdélyi nénik meg bácsik beszélnek szexről, szerelemről, házasságról. A film végére össze áll a kép, hogy mindenki "hempergőzött" mindenkivel... Ez egy dokumentum film egyébként.
Ami a valóságot illeti, ugyan ez a helyzet. Nincs a baráti társaságunkban olyan nő, vagy férfi aki legalább egyszer ne lépett volna félre. Ettől függetlenül jó a kapcsolatuk, boldogok együtt, a gyerekek normális családban nőnek fel stb. Ez régen is így volt, most is így van és így lesz mindig is...
Teljesen megértem a 2-es válaszolót. Nálunk ugyanez van. A szex egy kalap kaka. Vagyis még az se, mert nincs. Elég frusztráló, hogy egyedül élek aktív szexuális életet. Én még nem mertem meglépni.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!