Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23, évi házasságban lenne egy olyan vágyam, hogy más pasival is szexelhessek, , a férjem tudtával beleegyezésével, , Ez normális szerintetek?
Persze hogy az. Ha mindig ugyanazt a kaját eszed, persze hogy ráunsz.
Egyébként nem unalmas a szexuális életetek? Kielégítő a szex?
hat oszinten szolva szerintem nem normalis dolog.
miert is akarnal mas ferfival szexelni?? Nem eleg neked a parod?? ne legyunk mar ennyire elegtelenek
es csak mellekesen lehet hogy nem lattad de szinte 100% hogy a ferjednek k...va szarul esik hogy massal is szexelnel. Igy azt erezheti hogy o nem tud eleget nyujtani neked
csak gondoljunk abba bele hogy te nem is gondolsz ilyenre es nem is gondolnad hogy a ferjed csinalna ilyet. DEE o oda megy hozzad es azt mondja hogy o massal is akar szexelni. Szerintem szarul esne.
Köszönöm mindenkinek a válaszát,még a privátban érkezett negatív válaszokat is..
De miért kell azt gondolni,hogy gond lenne vagy van a kapcsolatunkban? Inkább őszinte mert elmertem neki ezt mondani,nem pedig a háta mögött kufircolok félre...Hmmm ez senkinek nem jutott eszébe? Ehhez feltétlen bizalom kell.. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!