Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23, évi házasságban lenne egy olyan vágyam, hogy más pasival is szexelhessek, , a férjem tudtával beleegyezésével, , Ez normális szerintetek?

Szerintem azert lehet valami a kapcsolatban mert egy tenyleg jol mukodo kapcsolatban nem elfogadott hogy a parok masokkal eljek a nemi eletuket vagy csak kivancsisagbol kiprobaljak. Ha mar megfordul valakinek a fejeben hogy jo lenne massal is kufircolgatni akkor ott van valami defect. Lehet abbol adodo hogy tul hamar hazasodtatok ossze.
De szerintem az egy abnormalis dolog hogy egy komoly kapcsolatban masokkal is legyen folytatva szexualis elet.
Ha igy megy tovabb a vilag mint most akkor a gyerekunk mire felno addigra mar nem is lesz szo parkapcsolatrol. Lesz valami ott halvanyan de egy normalis csaladi kapcsolatot mar biztosan nem fognak tudni letrehozni.
Az emberek erzelmileg elfonnyadnak. Lasd a peldadat. Nem vagy hu a ferjedhez.
Most kerdezem en. Hova fajul a vilag?? Ez nem normalis dolog

Na ed abba egy picit is belegondoltal hogy a ferjednek igen szarul eshet?? Mert ugy erezheti hogy o nem tud eleget nyujtani neked mert te tobbre vagysz mint amit o megtud adni neked. Egeszen biztos vagyok abban ha a ferjed ezzel allitott volna eled hogy massal is lefekudne mert akar valami ujat kiprobalni mert csak ugy miert ne. Egyszeruen meguntad a ferjeded. Lehet hogy azzal mentegetodsz hogy ilyen megolyan jo a kapcsolatod de valahol meguntad a ferjedet.
Mert miert is akarnal massal szexelni csak ugy mert kivancsi vagy?? Azert mert tobre vagysz annal amit a ferjed megad. Meguntad amit a ferjed tud adni neked.
Es azzal a valaszoloval nem ertek egyet aki azt mondta hogy ha ugyan azt a kajat eszed akkor beleunsz. A nagy l...szt lehet beleunni. Ha lenne egy plussz fantaziatok a szexel kapcsolatban pl uj pozokat probaltok. Igy ugy oltozkodtok. Kicsit fuszerezitek akkor az az EGY "kaja" mindig egy picit mas izvilagot ad es mindig fogod kivanni.

Ezt a mondatot befejezem XD
Egeszen biztos vagyok abban ha a ferjed ezzel allitott volna eled hogy massal is lefekudne mert akar valami ujat kiprobalni mert csak ugy miert ne akkor minden bizonnyal neked is rosszul esne
Rendben fejezd be :))
Nem,nem untam rá !!!!! Mert szinte napi szinten szexelünk ,,És nem akadnék ki azon ha 23 év után másra is vágyna..!!!!Sokan összekeverik a szerelmet,szeretetet a birtoklással.:P Nem vagyunk egyformák..A te véleményed tiszteletben van tartva ,akkor is ha negatív van hozzá jogod ..És nekünk is a mi véleményünkhöz..Kiderült izgatná :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!