Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlag srácok miért hiszik háromszor erősebbnek
magukat minden lánynál?
Szerintem társadalmi beidegződés. Már fiatal korban ezt nevelik bele a lányokba és a fiúkba is. 10-12 éves kor előtt persze még játék szinten él a versenyszellem (kik a jobbak, a fiúk vagy a lányok?), de később ez is elhalványul. Ráadásul az átlag fiúk tényleg erősebbek az átlag lányoknál, viszont nem mindegyik lánynál és főleg nem háromszor.
2016. szept. 13. 00:53
90 kg vagyok kondiba járok már x éve és amikor megláttam egy csajt 60kilóst hogy 140kg val guggol ráadás 16 évesen elgondolkoztam és átértelmeztem az életem.
2016. szept. 13. 00:57
2016. szept. 13. 07:51
átlag srác erősebb mint az átlag lány. Kész. Talán nem háromszorosan, de duplán biztos.
2016. szept. 13. 09:35
Duplán sem, maradjunk ennyiben...
Sportoló férfiként sincsenek ilyen tévképzeteim.
2016. szept. 13. 11:34
Nem tudom miből gondolják, ált. sulis koromban a velem egykorúak közül sokat le tudtam nyomni szkanderban, pedig teljesen átlagos voltam (nem voltam sem kövér, sem sportoló). Felnőttként viszont a pasik tényleg erősebbek, persze közel sem háromszor:).
27/N
2016. szept. 13. 12:28
ez most amúgy fi a tököm kérdés? Nem baromira mindegy ki mit hisz?
2016. szept. 13. 12:59
Hmm lepontoztak egy sracot csak azert mert megirta hogy egy csaj is lehet durvan erosebb mint egy ferfi gratulalok nektek ez itt a gyakori ahol nem lehet ellentmondas. Kepzeljetek en is ismerek tobb csajt is aki erosebb jopar pasinal. Nehez elfogadni tudom de muszaj lesz
2016. szept. 13. 16:09
Lehet azért, mert a legtöbb lány szabályosan fél a fizikai erőkifejtéstől, és szeretnek gyengék lenni, vagy gyengének látszani, aki meg nem, az meg olyan ritka, hogy nem is tudnak róla. Nemtom amúgy miért ilyenek a lányok, lehet azért, mert sok srác is annyira lanyha, hogy félnek, nehogy ártsanak a férfiasságuknak azzal, hogy nem is olyan gyengék lány létükre. Pedig ez nem jó hozzáállás, hogy inkább legyünk mindketten gyengék.
Én szeretem az erős csajokat, pedig nem nézné ki belőlem senki :D
24/F
2016. szept. 13. 21:32
Teljesen egyetértek az előzővel. Én is szeretem az erős csajokat. Nem tudom a legtöbben miért viselkednek így, de szerintem cikibb az, ha inkább hagy nyerni szánalomból, mint az hogy legyőz.
2016. szept. 14. 13:17
Kapcsolódó kérdések: