Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet hogy vannak olyan nők akik a kisebb méretre esküsznek vagy ez csak a komplexusos emberek megnyugtatását szolgálja?
Hát nem tudom de a mostani barátnőmnél úgy érzem hogy a 20cm-hez jöhetne még egy kettő...
Eddig még sosem éreztem "picinek".
a nők nagyrésze az átlagos mérete szereti :D
csak a sok 15-17cm-es ...szú elhitette velük hogy az 18-20cm
párommal szoktunk hármasozni. nekem "vér"péniszem van, teljes erekciókor kicsit nagyobb mint 16cm hosszra..
na most találkoztunk eddig 3 pasival hármasnál..
mindegyik 17-19cm-t mondott a farkára ismerkedéskor.
a 19cm-es volt akkora mint az én 16osom..
rá is kérdeztem nála hogy akkor hogy is van ez??
aszonta alulról méri :O :D
namármost ezek alapján aztán ki..aszottul lényegtelen azzal foglalkozni, hogy kinek mekkora amig a 14-17cm-es tartományban van. úgyis mindenki hazudik.. szinte kivétel nélkül.
"Azok a nők, akik azt mondják, hogy minél nagyobb annál jobb, szerintem ők még nem kef.éltek egy igazán jót. A hüvely hossza igencsak véges, nyugalmi állapotban kb. 6-9 cm (elülső és hátsó fala) mely izgalmi állapotban tágul, de nyilván nem alagútnyira. Na most kérdezem én, mi a fenének kellene ehhez egy 20-23 cm-es farok? Akkor már eléri a méhfalat, melynek "szuszakolása" fájdalmas lehet. "
Férfiként ezt tapasztaltam, a 16cm-emmel tökéletesen tudok hüvelyi orgazmust okozni :) sőt bizonyos pózokban már böködöm is vele a méhnyakat alaposan. Azok a nők akiknek nincs hüvelyi orgazmusa, azoknak meg nem a méret miatt nincs...
Az enyém átlagos 15-16 cm...a szerelmemmel nagyon jókat szoktunk szeretkezni....
Ellenben a férjének "jó"nagy...meg vastag is...
Soha nem tudta annyira kielégíteni,mint én..(vagy néha sehogy)
Már nem is szokott abszolút a férjével.
53F
8-as vagyok. Rég megromlott a kapcsolatuk,elhidegültek...
A válás egyébként már folyamatban van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!