Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet hogy vannak olyan nők akik a kisebb méretre esküsznek vagy ez csak a komplexusos emberek megnyugtatását szolgálja?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy egyes nők az átlagos (15 cm) vagy az alatti, kb 10-13 cm-es szerszámot szeretik. Elképzelhető?2016. szept. 5. 14:25
11/13 anonim válasza:
akkor nem szóltam, elnezest:) Ez már más dolog:) 9-es voltam
12/13 anonim válasza:
A legtöbb nőt nem a szerszám mérete érdekli, hanem az, hogy ki fityeg a végén.
13/13 anonim válasza:
A szerelmem,nagyon szűk.Nekem kb 13cm-es vékony szerszámom van.Így is néha bereped a bőr rajta,pedig sikosítót is használunk.Mit kezdene egy doronggal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!