Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak, mennyire tartoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mennyire tartotok vonzonak egy koverebb lanyt/not?

Figyelt kérdés

Egy koverebb lany is lehet vonzo?

Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol: 169 cm/90kg. Pajzsmirigy alulmukodese van. Rendszeresen jar konditerembe es egeszsegesen taplalkozik. Nem mondhatni h lusta es ezert hizott meg.

Kedves, mosolygos lany, de sajnos nincs onbizalma.

18 eves.

2016. szept. 11. 23:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
38%

Nézd, én 180 cm-es férfiként is dagadtnak éreztem magam, mikor majdnem 90 kiló voltam. Még most 82-83 kilóval, egy kis izommal is túlsúlyos vagyok.

Őszintén? Külsejére valamennyire adó férfinak, ha egézséges, akkor ilyen nő szexuálisan nem vonzó. Ha baráti körében van ilyen nő, akkor tehet feléje gesztusokat. Dumál vele, esetleg nagy ritkán megtáncoltatja.

Egyébként csak attól lehet hízni, amit megeszünk. Napi 1 óra mozgástól nem fogsz fogyni, ha mellette mozgásszegény a napod, és nem diétázol kifejezetten. A legjobb az lenne nekd, ha napi 3-szori diétás étrendet rendelnél, mellette csak vizet innál.

2016. szept. 12. 11:06
 32/34 anonim ***** válasza:
Dugsizunk?
2016. szept. 12. 11:38
 33/34 anonim ***** válasza:
Csak a testalkata miatt miért ne lehetne vonzó? Az őszinteség is imponáló hogy elmondja hogy mi az oka hogy molettebb. Volt már hasonló testalkatú barátnőm és lehet hogy sántít a hasonlatom de mit mondanak a pasik már a militáris beállítottságúak egy repülőgéphordozó anyahajóra? Nem azt hogy "úristen mekkora" Inkább talán azt hogy "szép nagy és milyen gyoors és multifunkcionális". Ha a lány nem hagyja el magát és ha belé karolok nem azt érzem hogy bocsánat egy bőrzsák jön mellettem hanem érzem hogy dinamikus és jól tudja érezni magát a testében a bőrében akkor minden lehetséges. Mondjuk ha ilyen lányt találnék is szerintem nem 18 éves lenne mert tutira zavarná a korkülönbség.
2016. szept. 13. 11:19
 34/34 anonim válasza:
Milyen gusztustalan beszólások! Ne foglalkozz ezekkel,az a lényeg,hogy próbáld meg jól érezni magad úgy,ahogy vagy! Én 168 cm vagyok és 78 kg! És mégis egy boldog ember! Amikor megszültem a kisfiamat, 92 kg voltam, de egy boldog anya,akit szeret a férje! Ne aggódj,nagyon sok pasi van,aki a duci lányokat szereti! Legyél belevaló csaj,sugározzon rólad az önbizalom,akkor meglátod több pasi fog akarni téged,mint a csontos lányokat! Minden a kisugárzás!!!
2016. szept. 14. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!