Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak, mennyire tartoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mennyire tartotok vonzonak egy koverebb lanyt/not?

Figyelt kérdés

Egy koverebb lany is lehet vonzo?

Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol: 169 cm/90kg. Pajzsmirigy alulmukodese van. Rendszeresen jar konditerembe es egeszsegesen taplalkozik. Nem mondhatni h lusta es ezert hizott meg.

Kedves, mosolygos lany, de sajnos nincs onbizalma.

18 eves.

2016. szept. 11. 23:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
94%

kedves mosolygós az jó tulajdonság! NAGYON FONTOS!

a számok alapján soknak tűnhet, de írtad, hogy jár(sz) kondizni, szóval ha izom is van rajta, még simán lehet szexi, vonzó kategória...

mondjuk már az a tény, hogy ilyen betegség mellett sem hagyja el magát és kondizik, hogy jobban nézzen ki, már plusz pont!

23F

2016. szept. 12. 07:51
 22/34 anonim ***** válasza:
34%
20-as egy igazi bunkó.
2016. szept. 12. 08:07
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező nekem is pajzsmirigy alulműkösésem van plusz PCO és IR-ES is vagyok és alacsony is. Mindig volt párom. Sose azért voltam szingli mert telt vagyok. Szóval ne aggódj lesz párod... De ajánlom neked a 160 gramm Ch diétát én 85 kg fogytam le 45 kg re 8 hónap alatt. Jah és alig vagyok 150 cm. Csak kitartás kérdése és menni fog. Hajrá. 22 L
2016. szept. 12. 08:09
 24/34 anonim válasza:
87%

A barátnőm 165 cm és 78 kg, de engem sosem zavart, sőt. :) Vele már lassan 6 éve vagyok együtt és hogy őszinte legyek, soha nem volt még olyan barátnőm, akit ennyire szerettem vagy kívántam volna, mint őt, pedig bizony volt olyan exem is, aki vékony modellalkat volt.

Szerintem egy telt lány is lehet vonzó és csinos, ha amúgy ad magára. Legyél ápolt, figyelj oda magadra, légy kedves és közvetlen, és próbálj meg alkatodhoz megfelelően öltözni, úgy szerintem egyáltalán nem fog gondot okozni neked a pártalálás. :)

26/F

2016. szept. 12. 08:35
 25/34 anonim ***** válasza:
21%

Gusztustalan.

Ember en nem eszem normal sajtot turot tejes dolgokat mert ragyak jonnek ki tole az arcomra.

Figyelek az alakomra elvarom oda vissza. 2-kg felesleg okes de nem 35-40.

Egy magas ferfi sullyaval rendelkezik.

2016. szept. 12. 08:53
 26/34 anonim ***** válasza:
79%
Vernék bele önbizalmat, az biztos!
2016. szept. 12. 09:30
 27/34 anonim ***** válasza:
37%
# 20: A 165/47 semmivel sem kevésbé undorító, mint a 169/90.
2016. szept. 12. 09:37
 28/34 anonim ***** válasza:
# 25: Ha csak feleannyira lennél igényes az írásképedre, mint az alakodra, akkor már talán komolyan is lehetne téged venni.
2016. szept. 12. 09:39
 29/34 anonim ***** válasza:
54%

[link]

kérdés?

nagyon !!!!!!!!!!

2016. szept. 12. 09:42
 30/34 goodboy0176 válasza:
72%
Lehet-e vonzó egy kövér lány? Hát persze, hogy lehet! Hidd el, hogy nem mindenki választ a külsőségek alapján! Sőt, ha igazán őszinte akarok lenni, lehet egy lány akármennyire "jó alakú" (mert ez mindeninél mást jelent), ha ehhez nem társulnak megfelelő belső tulajdonságok, akkor sem lesz vonzó számomra. Maradj továbbra is mosolygós és kedves! 40F
2016. szept. 12. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!