Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén. Elismeritek, hogy ott ahol már titkon lefeküdtök mással vagy szeretőt tartotok, ott már biztos hogy nem úgy szeretitek a barátnőtöket mint a kapcsolatotok elején?
Szerintem ez nem csak a férfiakra igaz, hanem a nőkre is - nézd, ahol az egyik fél félrelép, szerinted ott mennyire tiszteli a megcsaló fél a másikat?!
Semennyire, és akkor miért marad benne a kapcsolatban ha ez neki nem jó?
A nő ha félrelép mással, egyáltalán nem nő, és ugyanúgy a férfi sem férfi ha sunyi és félrekefél - ezt ne kenjed csak a pasikra, mert mindkét nemre jellemző sajnos :/
Lehet ezen filózni, h milyen indokok játszanak szerepet (kényelem, pénz, javak, gyerek), ha nem akar belőle kilépni akkor az azért van, mert nem jelent neki annyit a harmadik fél, h megérje érte kilépni. Ha jelentene, akkor meg is tenné.
(amúgy szerintem ritka gerinctelen dolog a megcsalás, nem is tettem /tenném soha, csak azért válaszoltam, mert van egy ismerősöm hasonló dilemmával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!