Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, mennyire néznétek debilnek a barátnőtöket, ha ki akarná szilikonból öntetni a farkatokat, hogy azzal maszturbálhasson, ha nem vagytok elérhető távolságban egy kis szexhez?
Figyelt kérdés
Nekem (ha pasi lennék) tuti imponálna.2016. júl. 19. 15:34
1/19 anonim válasza:
Én megtiszteltetésnek venném. :)
2/19 anonim válasza:
Felőlem aztán...
De ezt hogyan kell? Hogyan vesz mintát?
3/19 A kérdező kommentje:
Gipsszel körberakja az álló cerkádat, és utána azt a mintát, amit kiad a farkad, azt kiönti szilikonnal.
Nem biztos, hogy így kell, ennek még nem igazán néztem utána, csak a gondolattal játszottam el eddig. :D
2016. júl. 19. 15:37
4/19 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nekem tetszene. Sőt lehetne olyan, is h feltolom a fenekébe és úgy dugom meg.
5/19 anonim válasza:
Szerintem vicces program lenne.:) És talán büszke is lennék rá, hogy ennyire szereti a farkam.
6/19 anonim válasza:
Nagyon tetszene és bizonyítékként egy képet is küldhetne..
7/19 anonim válasza:
Ebben van valami izgató :D
De érdemesebb lenne szakemberre bízni. (Igen, vannak szalonok ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak)
8/19 anonim válasza:
Az ánuszrózsa bon-bon után én már semmin nem lepődnék meg.
9/19 datass válasza:
Lehet kapni komplett készletet amivel megcsinálhatod ezt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!