Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/Férfiak, mennyire néznéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, mennyire néznétek debilnek a barátnőtöket, ha ki akarná szilikonból öntetni a farkatokat, hogy azzal maszturbálhasson, ha nem vagytok elérhető távolságban egy kis szexhez?

Figyelt kérdés
Nekem (ha pasi lennék) tuti imponálna.
2016. júl. 19. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Arra is várni kell, míg a gipsz megköt. Mi van, ha gipszes állapotban nem marad felállva olyan sokáig?
2016. júl. 19. 15:56
 12/19 A kérdező kommentje:
# 11 Vannak olyan készítmények, amik segítenek az uraknak a merevedés hosszabb idejű megtartásában. :)
2016. júl. 19. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet puncival nem lehet csinálni, ugye? :D :(
2016. júl. 19. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Teljesen OK. De akkor már öntsük ki aranyból és lehessen csodálni ha épp nem kell használni. :)
2016. júl. 19. 16:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Hogy mennyi embernek van mennyi szabadideje... ...én azért a szexen kívül sokminden máson is szoktam gondolkozni... :-)

De ha már a témánál vagyunk, szerintem ha csináltok a partneretekről mintát (mű-bránert és mű-nunit), akkor találkoznotok is felesleges, csak vesztek még egy Virtual Reality szemüveget és élvezkedhettek magatokban...

Éljen a modern technika! :-)

2016. júl. 19. 16:10
 16/19 Noren1989 ***** válasza:

datass megmondta a tutit. Én is találtam már a barangolásaim közepette ilyeneket a neten.

Én megérteném, de nem támogatnám az ötletet. Szépen elérhető közelségbe leszek, inkább!

26/F

2016. júl. 19. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit beteg, de valahonnan nézve megtiszteltető.
2016. júl. 19. 16:27
 18/19 anonim válasza:
Rossz szomszédság című film illik ide
2016. júl. 20. 01:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Kinek így - kinek úgy nyilván :D

# Privi NEM kell !!!!

De láttam a neten, ilyen készletet, amivel meg lehet csinálni. :D

Nekem egyből beugrott, hogy a pároméval milyen jó lenne :D

Szeretem a legtöbb pasinak imponáló :D ;)

2016. júl. 20. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!