Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mióta nincs komolyabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mióta nincs komolyabb kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mi az oka? Kort is írjatok!

2016. júl. 4. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
1éve majdnem,válogatós vagyok 21L
2016. júl. 4. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Privátra nem válaszolok!!!!!
2016. júl. 4. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 2 évig nem volt párom... Nem akartam senkitől semmit se párkapcsolatot se szexet. Inkább a Fősulival foglalkoztam... Volt már suli mellett párom és nem értette meg hogy vizsgaidőszakban tanulnom kell mert ezen múlik hogy át raknak fizetősre vagy sem... be vágta a férfi hisztit. Főztem mostam takarítottam meg persze vele is foglalkoztam kielégítettem Vágyait szóval egy szava nem lehetett. Csak egy dolgot kértem hogy a vizsgaidőszakban az a 1-1,5 hónap arról szól hogy sikerüljön a vizsgám.. És hadjon tanulni... Ez nem tetszett neki.. Nekem meg erre nem volt szükségem és úgy voltam vele hogy nem kell nekem senki inkább vagyok egyedül.. 22 N
2016. júl. 4. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve :( 17/L
2016. júl. 4. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
"hadjon tanulni" ?:)
2016. júl. 4. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem 1éve nincs pasim. Igazábòl nem voltam túl rajta,hogy szó nélkül itt hagyott. Csak szexelni akartam gátlástalanul,nem volt szükségem arra ,hogy valakinek elszámolgassak arra,hogy mikor-hol vagyok,nem akartam ,hogy számon kérjenek.

De mára már azt hiszem túl vagyok az ex pasimon ,ès szeretnék valakit aki szeret,és nem ver át. Van egy pasi,is aki tetszik,csak nem tudom hogy ismerkedjek meg vele. 24/N

2016. júl. 4. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
26 eve
2016. júl. 4. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:

18 :)

Nem találtam még olyat,aki ugyanúgy érdeklődne irántam,mint én iránta...amúgy meg nem jövök össze senkivel sem azért,hogy legyen valakim.

2016. júl. 5. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
7 éve. Kiábrándultam a kapcsolatból, a férfiakból meg abból, hogy (nekik) szinte minden a szexről szól. Így sokkal jobban érzem magam, azt csinálok akit akarok, nem kell senkihez alkalmazkodnom.
2016. júl. 5. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!