Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhat egy olyan fiú, aki 24 éves korára szűz maradt?
"Szóval ciki az, hogy ha 15 éves kor alatt és 19 éves kor felett veszítjük el?"
Én ilyet nem mondtam.
"Mióta? Mióta kötelező érvényű, hogy csak akkor lehetsz ember, ha 16-18 éves korodban éled meg az elsőt? Ez akkora nagy hülyeség és gáz, hogy valaki ennyire rosszul érezze magát emiatt, mintha olyan nagy dolog lenne a szüzesség egyébként is."
Ha nem olyan nagy dolog, akkor miért van, hogy annyian beleesnek ebbe a helyzetbe, mint én? Tele van ez az oldal hasonló kérdésekkel. Az illető nem veszti el a kedvező időben, utána meg már nem tud mit kezdeni ezzel a tudattal. Nem én mondom, hogy gáz, hanem a világ mondja... Egy idő után az ember elkezd gondolkodni, hogy mégis mi a fene baj van vele, mert azt látja, hogy a környezetében már tényleg mindenkinek sikerült, és minél többet gondolkodik, annál jobban becsavarodik.
Megpróbálok én is hozzáadni valamit. 23 vagyok, voltaképpen még nem szexeltem. De, képzeld, túl vagyok egy 15 hónapos olyan kapcsolaton, ami igazából nem nevezhető kapcsolatnak. Az egyetemi éveim mentek rá, a leányzó egy lyukas forintot nem ért, nárcisztikus személyiségzavara volt (borderline gyanús, nem tudom ismered-e), rendszeresen kijött belőle a lenézés, gátlástalan kihasználás, önzőség, a karakterem folytonos gyilkolása (reklámot csinált belőle, volt hogy saját ismerősi körömet is bele akarta rángatni). Rengeteg igazságtalanság és kimondatlan dolog történt, én meg a 15 hónap után majdnem beledöglöttem hogy kimásszak belőle. 1 év rá is ment hogy vergődtem és kattogtam rajta, nem volt könnyű falat. A szaktársaim totál eltávolodtak, köszönni sem akarnak, mert ebben a kedves városban azt nem szokás ha nem a haverod. Ezzel is hiába próbálkoztam, mindent a 0ból kellett kezdenem. Ugyanilyen problémám volt, hogy felnőttnek kell lennem és mindennek vége lesz, az élet ellaposodik, majd 30-40 évesen rám tör a kapuzárási pánik. Aztán pont az a hitem segített rajtam némiképp, ami benned is megvan. Hogy tisztáztam a helyzetem és éreztem hogy van kompetenciám. Nem könnyű úgy csajokkal beszélni hogy pasizósak te meg nem húztál még egyet sem, de bele lehet jönni (az ex-szel nem sikerült, ő is érzéketlen volt én meg komplexusos tőle xD) Én nem hazudtam sem az exemnek, sem annak akivel most vagyok pár hónapja. Ez most a ló túloldala, én rég előrébb járnék de lassú lépésekkel szeret haladni.. nem vagyok álszent, tudom hogy jobban jártam vele mint bárki mással, és szerintem neked is így kéne eljárnod. Nem kell feltűnő, nem kell vad, bulis csajszi, hanem hozzád illő, akivel még meg is érthetetitek egymást, hidd el, ha van benned megfogható személyiség, céltudat, saját gondolatok és jövőkép, akkor nem fog ártani ha bénázgattok kicsit. Csernus elég jól megközelíti hogy manapság mit látnak férfinak és mitől elégedetlenek a nők. (Nem biztos hogy helyesen, de azt látják :) ) én úgy érzem hogy elég kudarc ért már, ami be se következik normál esetben. Azok a lányok valójában nem a szex miatt hőkölnek ám hátra. Ha csak ennyi lenne, akkor majd gondolnák hamar megtanítanak. Hanem abból indulnak ki, hogy mindent elölről kéne küzdeniük, a komolytalan észjátszásokat, gátlások levetkőztetését, meg hogy rajtuk akarsz "gyakorolni". Meg persze a felmutatás... sajnos fontos hogy kivel büszkélkedünk, és a félénk pancser nem túl elismerő a másik szemében. A szex szerintem legtöbbször "későn" derül ki, hogy mennyire jó választás. Én pl abból tudtam kiindulni, hogy az önzetlenség át fog jönni és ez nagyon biztató eddig. :)
Haverokat is teljesen új körből szereztem. Igazából mindegyik úgy jött, hogy magamtól mentem és részt vettem valamiben, ami érdekelt. Máris van közös pont. (Esemény, program, ami nem buli ahova csak tarssal jó menni) Gondolkodom másik szakon, hátha pótolhatom azt is ami elveszett, de amúgy az menne msc-n is. Egyetemen te is tudod mennyi kiaknázatlan lehetőség van. Érdeklődj és élj velük, terjeszkedj. Ha nem tetszik a szakod válts msc-n, ott tudsz kritériumtárgyakat pótolni az első évben bsc után.
Soha nem leszel boldog és elégedett ha más emberek véleménye alapján akarsz majd élni. Ugyan már! Fizetett forgatókönyv írók meg filmek által sugallta hülyeségek, meg mások véleménye? Ki nem carja le és hányszor nem? Nem attól leszel lúzer ha szűz vagy X évesen, hanem pont attól ha mindig mások véleménye szerint ítéled meg önmagad. A felnőtt korba pont az a jó hogy megtapasztalhatod mi a jó neked és azt csinálod, és nem azt amit gyerekkorba, hogy csináld ezt meg csináld azt.
És el lehet ütni egy viccel is ezeket a kérdéseket.
Mikor értél először nunihoz? Ó már csecsemőként mikro kidugtam a fejem a nuniból születésem pillanatába, de azóta is nagy kiváncsisággal érdekel. Vagy Mikro értél először cicihez? Ó még kisbaba koromba de azóta se szoktam le a puszilgatásáról, az se baj ha már nincs benne tej
szóval nem kell minden esetben részletes önéletrajzot adnod ha egy csaj megkérdezi - legyél jófej meg kedves - érzelmeid vanna, ne félj kimutatni és imádni fognak - sok sikert
Egybaba
Ezt azért nem javasolnám a kérdezőnek, hogy húzzon egy álarcot és próbáljon minden ilyen jellegű kérdésre, témára mellébeszélve jópofizni és úgy csinálni, mintha mekkora arc lenne ettől. Messziről lerí, hogy milyen szerencsétlen is valójában, ha így cselekszik és játsza az eszét, de ezt biztos ő is látja. Ne álszenteskedjünk már. Bármilyen érdekes, emberek vagyunk, olyan lények akiket érdekel mások véleménye évezredek óta, fölösleges manipulálni. Inkább meg kéne keresni a hiányosságokat és építeni egészséges önbizalomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!