Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálhat egy olyan fiú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhat egy olyan fiú, aki 24 éves korára szűz maradt?

Figyelt kérdés
De komolyan. Nem tudom, hogy van, hogy mindenki mással megtörténik, csak velem nem. Bármerre megyek, bárkivel találkozok, akiről azt hinném, hogy még tapasztalatlan, mingid meglepődök. Senki nem szűz már ilyenkor. Csak én. Túlságosan szigorú vagyok magamhoz, nem használtam ki a lehetőséget, amikor lehetett volna, de ami még fontosabb, hogy nagyon rossz az önértékelésem. Gimi alatt eléggé megutáltam az, embereket. Mindig mindenki azt éreztette velem, hogy én egy különc nyomorék vagyok, akire semmilyen lány nem nézne rá. Azt érzem, hogy túl sokat nyeltem már le az életemben. Pont úgy érzem magam, mint Walter White, mielőtt az ámokfutásába kezdett: mellőzöttnek, szerencsétlennek, megalázottnak. Én is kezdjek ámokfutásba? Az lenne a megoldás? Pl. csomószor úgy érzem, hogy visszanyerném az önbecsülésem, az önbizalmamat, ha megbüntetnék egyes embereket, vagy megaláznék bizonyos csajokat, ahogy velem tették. Vagy mi a megoldás? Mert ez az állapot, amiben vagyok, már így is elég megalázó. Pl. egy csajjal beszéltem tegnap, megkérdezte, mikor volt az első élményem. Azt hazudtam neki, hogy 18 évesen, mert eszem ágában nem volt megmondani az igazat, amihez semmi köze. De az érdekes az itt az, hogy véletlenül se úgy merül fel a kérdés, hogy volt-e már egyálalán első élményem. Az emberek természetesnek veszik, hogy ilyenkor már nem szűz valaki. Mert ha az, akkor nyomorék, ugye? Vagy sérült? Vagy az már akkor nem is ember? Mi van, ha valakinek egyszerűen nem jön össze, miért kell megvetni?
2016. szept. 11. 14:05
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
80%

Nem értem pontosan, mit vársz erre a kérdésre?

Nem vetlek meg, ahogy szerintem az emberek többsége sem vetne meg vagy gúnyolna ki téged, mert ez abszolút a te magánügyed, és rajtad áll hogy kivel meg mikor fekszel le.

A megoldás meg nyilván az, hogy ha zavar, használd ki a következő lehetőséget, és veszítsd el. Persze csak ha nem úgy állsz hozzá te is, hogy "ronda, alacsony, kövér vagyok, a lányok különben is csak a gazdagokat szeretik", mert úgy persze hogy nem sikerül majd...

Sok szerencsét!

2016. szept. 11. 14:11
 2/32 anonim ***** válasza:

"Az emberek természetesnek veszik, hogy ilyenkor már nem szűz valaki."

Mert statisztikailag ilyenkor már nem szoktunk szüzek lenni. De tipikusan az az ember vagy, akinek agyára ment az egyedüllét, és beleképzel mindent, aztán szétlő egy egész iskolát. Ahelyett, hogy mindennek a jó oldalát néznéd, például azt, hogy tegnap beszéltél egy csajjal. Fektesd meg.

...vagy csak menj el pszichológushoz, sportolj, légy jó a szakmádban, majd visszajön az önbizalmad és akkor nem fogsz emiatt feleslegesen izgulni.

2016. szept. 11. 14:12
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, én 23 éves vagyok, nekem se volt még sajnos semmi, viszont egy dolgot elmondok. Én 21 éves koromig nagyon kövér voltam. Volt pár srác, aki egész életemben szekált a kövérségem miatt. Totálisan kinyírták az önértékelésemet. Aztán tudod mi lett? Én fogytam 45 kg-ot, ők meg kb ennyit szedtek fel. Azóta egyszer láttam őket, ennyit mondtak. "XY, jól nézel ki, hogy csináltad a fogyást?" Itt visszavághattam volna mindenért, 21 év alázásért, mindenért. Annyit mondtam, hogy "köszi". Tudod mért tettem? Mert ha elkezdem őket szekálni, akkor ugyanolyan lettem volna, mint ők, és nem, én nem vagyok olyan. Ez most nem dicshimnusz magamról, de én így láttam jónak. A másik, hogy szerintem rólam se mondanák meg, hogy nem csókolóztam még. Lett egyfajta kiállásom, csajoknál is próbálkozom, több kevesebb sikerrel. Ha mondhatok valamit az az legyen, hogy próbálj először barátkozni. Nekem sok lánybarátom lett, és rengeteget tanultam tőlük, és úgy érzem, most már kész lennék egy komoly kapcsolatra. Már "csak" találni kell egy megfelelő lányt. Nem lesz egyszerű, de bizakodom. 23/F
2016. szept. 11. 14:12
 4/32 A kérdező kommentje:

"Nem vetlek meg, ahogy szerintem az emberek többsége sem vetne meg vagy gúnyolna ki téged, mert ez abszolút a te magánügyed, és rajtad áll hogy kivel meg mikor fekszel le."

Lehet, hogy az én magánügyem, de

1. jelzésértékű lehet egy csajnak, ha megtudja (mondjuk, összejövök vele, kiderül, aztán otthagy, merthogy ő lúzerekkel nem barátkozik)

2. nem úgy érzem, hogy rajtam múlik. Pont ez a baj, hogy nincs irányításom az életem felett. Nem tehetem meg azt, amit akarok. Mindig olyan akartam lenni, mint azok a nagydumás, egészséges önbizalmú emberek, akik utcáról leszólítva is el tudnak szédíteni egy csajt. És érzem, hogy meg is van bennem ez a képesség, nem épült ki. Elvették tőlem.

Amúgy voltál már gólyatáborban? Ott, ha kiderül valakiről, hogy szűz, kb. egy életre elássa magát.

"Persze csak ha nem úgy állsz hozzá te is, hogy "ronda, alacsony, kövér vagyok, a lányok különben is csak a gazdagokat szeretik""

A vicc az, hogy középmagas vagyok, vékony, és elég jó családból származom, tehát van pénzem. Csak nem szoktam kimutatni.

2016. szept. 11. 14:21
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te. Sokáig gondolkoztam mit írhatnék neked, amivel segíteni tudnék, de elsősorban itt nem a szüzességeddel van a baj.

Ha megvan benned a képesség, hogy laza legyél, akkor építsd ki. Könyörgöm 24 éves vagy, nem 74. Semmiről nem vagy elkésve.

És a helyedben nem hazudoznék a szüzességemmel kapcsolatban. Ha véletlenül összeakadsz egy normális lánnyal, akkor nem az lesz veled a gondja, hogy szűz vagy, hanem az, hogy hazudtál.

2016. szept. 11. 14:25
 6/32 A kérdező kommentje:

"De tipikusan az az ember vagy, akinek agyára ment az egyedüllét, és beleképzel mindent, aztán szétlő egy egész iskolát."

Ahogy mondod! :) Ha tudnád, mennyire igazad van. Szét is lőném. Tudod, az a baj az élettel, hogy van rengeteg olyan bűn, amit nem büntetnek, de egy életre tönkretehet embereket. Nem véletlenül hoztam példának a Breaking Bad-et. Én jó tanuló vagyok, támogat a családom, elitegyetemekre jártam, mégis egy vesztesnek érzem magam, nem motivál a tanulás és egész nap csak feküdnék legszívesebben az ágyban. Mert hiába van meg mindenem, nem valósítottam meg önmagam. Nem nyertek teret a vágyaim soha, ezért nincs már kedvem élni. És ezért valóban veszélyesek az ilyen emberek. Ezt egy külső szemlélő nem érti, csak annyit lát, hogy vannak ezek a szerencsétlen, otthonülő lúzer szűz fiúcskák, akik egyszer bekattannak, és az ilyeneket legjobb lenne még azelőtt elaltatni, hogy lemészárolnak egy csomó embert. De hogy mi megy bennük végbe, abba senki nem lát bele.

"Ahelyett, hogy mindennek a jó oldalát néznéd, például azt, hogy tegnap beszéltél egy csajjal. Fektesd meg."

Megpróbáltam. Táncoltunk, vettem neki italt, de megcsókolni se engedte magát. Van barátja. Amúgy az külön érdekes számomra, hogy miért van az, hogy egy lány nem hagyja magát megcsókolni, mert az már megcsalás, de az ellen semmi kifogása nincs, hogy simogassák tánc közben. Én rohadt féltékeny lennék a barátnőmre, ha látnám úgy táncolni egy fiúval, ahogy én táncoltam ezzel a hölggyel.

2016. szept. 11. 14:27
 7/32 A kérdező kommentje:

#3: Gratulálok, ez szép teljesítmény! Remélem, mihamarabb célba érsz.

#5:

"Könyörgöm 24 éves vagy, nem 74. Semmiről nem vagy elkésve."

Nem? Akkor miért van az, hogy minden film, sorozat, zene és közösségi oldal ennek az ellenkezőjét kommunikálja az ember felé? Hány amerikai film van, ami arról szól, hogy a kamaszok el akarják veszteni a szüzességüket még az egyetem előtt? Mert az ugye már vérciki. Meg, mint mondtam, pl. a gólyatábor. Ott nagyon hülyén érzi magát, aki még szűz, és nem jó a pókerarca (nekem jó).

Azonkívül, csak hogy pár példát mondjak: családban másnak ilyenkorra már gyereke lett. Apám ilyenkor már jól keresett és sok nője volt. Nekem semmi nincs, ami a sajátom, pár középiskolai versenyeredményen, egyetemi felvételin és nyelvvizsgán kívül, amikre büszke vagyok ugyan, de ettől még ugyanúgy úgy érzem, hogy el vagyok veszve, mert más, aki gimi után ráfókuszált egy dologra, már rég előrébb tart, mint én, aki még mindig csak a helyemet keresem.

2016. szept. 11. 14:35
 8/32 anonim ***** válasza:

Na látod, csak igazam van, nem a szüzességeddel van bajod, hanem ezzel az egész hülye gondolkodással.

Először is: Amerikai filmekből akarsz kiindulni? Ha jól gondolom az Amerikai pitéből :D Ami csodálatos film és a célja a szórakoztatás. Egy gondolat és a jó humor szülte, nem feltétlenül a valóság. Ne emlegessük már példaként.

A másik meg hogy a szülők generációja más volt. Akkor még ha jobban megnézed általában több generáció élt együtt. Gyerekvállalás előtt nem számított van-e lakásod, hogy mennyire biztos a jövedelmed. Mivel a nagyszülők is fiatalon szültek így nem voltak idősek, mire unokájuk lett, tudtak segíteni.

Manapság ez nem így van. Még egy lakodalmat sem rendeznek a szülők, sőt lakbért kérnek a gyereküktől, ha 18 éves kora után otthon merészel élni. Tisztelet a kivételnek.

Ne hasonlítsunk már ilyen körülményeket össze.

Mégis mid kéne, hogy legyen ennyi idősen? Tanulsz, diplomád lesz, remélhetőleg jó munkád, ami megalapozza, hogy majd családod legyen. Ez így van rendjén. Nekem sincs családom, pedig idősebb vagyok, mint te, és ráadásul nő.

2016. szept. 11. 14:40
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Irány a kupi, aztán túl leszel rajta, ne csinálj belőle nagy ügyet, csak nyilván kezeld diszkréten. Utána felszabadulsz, már tudod mire számíthatsz egy csajnál. Aztán ismerkedj! Bár talán vannak ilyen terápiák, tanfolyamok is, talán az is segíthet ezután.
2016. szept. 11. 14:55
 10/32 A kérdező kommentje:
Ez így felsorolva jól hangzik, de sajnos nem ilyen jó a helyzetem. Mint mondtam, középsuli óta kb. hibernáltam magam, és egyszerűen megszűnt a motivációm, és nem tudtam kitalálni, mit tanuljak (semmit nem éreztem elég jónak). Végül szereztem egy diplomát egy olyan szakról, amit kb. fél lábon ugrálva is meg lehet csinálni, ami jól hangzik ugyan, de a gyakorlatban nincs sok értelme, mert kb. semmi valós tudást nem adott. Nem vagyok tehát semmivel beljebb, csak egy papírral, mert még mindig nem tudom, hogy ki vagyok én, mit akarok az élettől, és hogyan döntsem ezeket el. Ezt csak az érti, aki ismer. Világéletemben maximalista voltam, én ha valamit kitanulok, akkor a legjobb akarok lenni a szakmámban, mással meg se elégszem. Számomra az nem elfogadható élet, hogy kikötök valami mellett, mert túl sokáig voltam depressziós, aztán egész életemben azon kesergek, hogy mi minden lehettem volna. Ha 10 év múlva is itt fogok tartani, megölöm magam. Ezért ez a kamuszak, amit végig utáltam, és a diploma, amit adott, semmit se jelent nekem, ez csak arra jó, hogy a rokonság elélvezzen tőle, meg a szüleimet megnyugtassa. Az igazi problémám az, hogy nem tudom, hogyan váljak azzá a férfivá, aki mindig is lenni akartam. Aki kiáll magáért, képes visszavágni annak, aki kikezd vele, aki fel meri vállalni magát és versenybe száll dolgokért, és győz. Aki tényleg tesz a céljaiért és el is éri őket. Ez az, ami hiányzik. Hogy az egóm végre utat törjön és ne lökdösődjek ide-oda, hanem én irányítsak, úgy, ahogy az nekem jó. És büszke lehessek magamra. Aki nem büszke magára, annak nincs ereje semmihez, ezt tapasztalatból tudom.
2016. szept. 11. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!