Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálhat egy olyan fiú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhat egy olyan fiú, aki 24 éves korára szűz maradt?

Figyelt kérdés
De komolyan. Nem tudom, hogy van, hogy mindenki mással megtörténik, csak velem nem. Bármerre megyek, bárkivel találkozok, akiről azt hinném, hogy még tapasztalatlan, mingid meglepődök. Senki nem szűz már ilyenkor. Csak én. Túlságosan szigorú vagyok magamhoz, nem használtam ki a lehetőséget, amikor lehetett volna, de ami még fontosabb, hogy nagyon rossz az önértékelésem. Gimi alatt eléggé megutáltam az, embereket. Mindig mindenki azt éreztette velem, hogy én egy különc nyomorék vagyok, akire semmilyen lány nem nézne rá. Azt érzem, hogy túl sokat nyeltem már le az életemben. Pont úgy érzem magam, mint Walter White, mielőtt az ámokfutásába kezdett: mellőzöttnek, szerencsétlennek, megalázottnak. Én is kezdjek ámokfutásba? Az lenne a megoldás? Pl. csomószor úgy érzem, hogy visszanyerném az önbecsülésem, az önbizalmamat, ha megbüntetnék egyes embereket, vagy megaláznék bizonyos csajokat, ahogy velem tették. Vagy mi a megoldás? Mert ez az állapot, amiben vagyok, már így is elég megalázó. Pl. egy csajjal beszéltem tegnap, megkérdezte, mikor volt az első élményem. Azt hazudtam neki, hogy 18 évesen, mert eszem ágában nem volt megmondani az igazat, amihez semmi köze. De az érdekes az itt az, hogy véletlenül se úgy merül fel a kérdés, hogy volt-e már egyálalán első élményem. Az emberek természetesnek veszik, hogy ilyenkor már nem szűz valaki. Mert ha az, akkor nyomorék, ugye? Vagy sérült? Vagy az már akkor nem is ember? Mi van, ha valakinek egyszerűen nem jön össze, miért kell megvetni?
2016. szept. 11. 14:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ha a személyiségedet szeretnéd fejleszteni, akkor talán először keress barátokat. Ha vannak, akkor pedig menj és szórakozz velük.

Első körben ebből a hülye depresszív gondolkodásból kell kimászni, erre pedig tökéletes a társaság.

Alkalmi kapcsolatot szintén könnyedén tudsz találni, ha elmész szórakozni, mert ha jól értem ezt szeretnéd, utána meg majd megállapodni. Érthető, de mi tart vissza?

Saját magadat gátolod.

2016. szept. 11. 14:59
 12/32 A kérdező kommentje:
Az tart vissza, hogy nem találok olyan lányt, amilyet szeretnék.
2016. szept. 11. 15:09
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mesélj. Milyet szeretnél?
2016. szept. 11. 15:09
 14/32 anonim ***** válasza:

AZ önértékeléseden az segítene a legtöbbet ha jó fizető melód lenne. Elég lenne csak szimplán pl. egy kezdő mérnöki, közgazdászi állás egy multinál havi 300-400 ezer nettóért. Utána a csajokat már le sem tudnád vakarni.

Lehet ítélkezni de az egyszerű csajoknak is sikeres (pénzes, külsejére adó, ezért jó fellépésű) férfi kell meg, a komolyabbaknak is, csak az utóbbiak jellemzően maguk is kb. fele annyi teljesítményt képesek anyagi téren is felmutatni mint egy sikeres férfi.

2016. szept. 11. 15:35
 15/32 anonim ***** válasza:

Két dolog van, amiben (szerintem) hibázol. Az egyik, hogy rágörcsölsz a szüzesség-témára, a másik, hogy hazudsz erről, ha egy lány esetleg rákérdez.

Két sztorit is tudnék mesélni erről, de csak dióhéjban annyit, hogy egyik haverom 25 évesen veszítette el (ugyanígy görcsölt a dolgon, nem volt neki "mindegy", hogy milyen lányról vam szó, majd poénra vette és azóta is együtt van azzal a lánnyal, akivel történt), másik haverom most 23, ő elég "lányos" típus, szinte csak lány barátai vannak (köztük ugye én is, akivel megosztja ezt), ő még a görcsölés fázisában van, neki is a béka se**e alatt van az önbecsülése.

Én azt tanácsolnám, hogy lépj túl ezen az állapoton, sz**d le, csinálj belőle viccet, akármi, de ne ez határozzon meg. Ismerek olyat is, aki 12 évesen veszítette el és élt a továbbiakban rendszeres nemi életet. Na az inkább furcsa és taszító, mint az, hogy valaki 24 évesen szűz. Vannak lányok, akik ennek kifejezetten örülnének is, csak meg kell találni őt/őket. :)

2016. szept. 11. 15:42
 16/32 A kérdező kommentje:

"Elég lenne csak szimplán pl. egy kezdő mérnöki, közgazdászi állás egy multinál havi 300-400 ezer nettóért. "

Ez tök jól hangzik, csak nem vagyok se mérnök, se közgazdász. Jelenleg az egyetlen pénzzé tehető szakértelmem az angol és német nyelvtudásom. Ezen kívül multinál se akarok különösebben dolgozni. A fizetés lehet, hogy jó, de cserébe agyonhajtják az embert.

Tudod, mi a baj? Hogy úgy érzem, nem fair, hogy nekem ezeket már fel kéne tudni mutatnom. Amikor tinik járnak (és szexelnek) egymással, ott se keres még senki pénzt. Elegem van belőle, hogy már a felnőttvilág elvárásait akarják rámkényszeríteni, miközben még kamasz se voltam. A sok pattanásos tizenéves gyíkarc persze mind talál magának csajt. Jól leszopják őket már 15-16 évesen. És miért? Ők mit tettek le az asztalra, hogy kiérdemeljék, ami kb. a legjobb dolog az életben, hogy szeretik őket és rendszeresen szexelhetnek? Nem is akarnék semmi mást, ha ez meglenne. Csak attól félek, hogy holnap úgy üt el a villamos, hogy még sose szexeltem. Most gyakorlatilag semmi más nem érdekel igazán. Az elvesztegetett éveimet akarom visszakapni. Ha most belépek a munka világába, többé soha nem lesz időm semmire. Csak azt akarom, hogy az élet nekem is megadja, amit másnak már tizenéves korában megad, és hogy addig hagyjon mindenki békén azzal, hogy mi lesz belőlem. Olyan nagy kérés ez?! Nem tudom, mi lesz belőlem. Majd hulla egy napon. De ha nincs szerelem az életemben, akkor nem is érdekel, mert akkor kutyaszart se ér az egész, akármennyit is keresek. Nem vagyok megszorulva, a szüleim vállalkozók és dolgozhatok nekik is, ha akarok.

2016. szept. 11. 18:43
 17/32 anonim ***** válasza:
Szóval akkor most nem melózol, csak szüleidtől kapsz viszonylag jobb zsebpénzt. Ezt tényleg nehéz lenne úgy kommunikálni a csajoknak, hogy egy sikeres 24 éves fiatal férfi vagy. Fater meg gondolom kicsit le is kezel, elvárja hogy kicsit alázatos legyél, környezetben még a haverok is tudják, hogy szüleid tartanak el.
2016. szept. 11. 19:13
 18/32 A kérdező kommentje:

Környezetemben mindenki tanul vagy dolgozik. Eddig én is tanultam, mit kellett volna csinálnom? Nincs semmim, csak az agyam, mindig is ez volt az erősségem. Csak egy ideje már nem bírok irányt kijelölni magamnak. Egyszerűen megakadtam, mert amit gyerekkoromban szerettem, azt nem kezdtem el komolyabban tanulni, és egyébként se tudom, hogy élnék meg belőle. Eközben apám azt akarja, hogy vállaljak részt, vagy, ha lehet vegyem át, amit ő felépített. Ez tök jó, de akkor abban mi lesz az én érdemem? Hol leszek én? Az a baj, hogy egyszerűen ahogy kifele jöttem a kamaszkorból, egyre jobban rágörcsöltem a felnőttkorra. Elhatároztam, hogy nem fogok rossz döntést hozni, nem fogok mindent feltenni valamire, amiből aztán nem élek meg, nem fogom hagyni magam ebben is megalázni. Mindig úgy képzeltem, hogy valami IGAZÁN NAGYOT fogok csinálni, én, aki mindig a legjobb tanuló volt mindenhol, és akinek ilyen szülei vannak. Azt hittem, középiskolában én leszek a legmenőbb, aztán egyetemen meg már hamar komoly hírem lesz. Egyébként, ahova kerültem, ott viszonylag hamar jó kapcsolatokat építettem ki tanárokkal, de valami megakadályozott benne, hogy ennél több legyen. Nem vállaltam semmi extrát, csak annyit tanultam, ami minimálisan elég volt, és nagyrészt csak pihentem, fantáziáltam, és valamivel elütöttem a figyelmem. Ez középsuli óta tart. Aztán nagyjából azóta is ez van, csak annyi a változás, hogy lett egy viszonylag jó diplomám, amit valószínűleg majd letagadok, ha egyszer sikerül "beindulnom".

Most pedig, ahogy betöltöttem a 24-et, egyenesen nihilbe kapcsoltam át. Ugyanis, valahol a szülinapi tortám fölött rám szakadt annak a gondolatnak a súlya, hogy mit jelent ez a szám, hogy mennyi mindent hagytam ki és mennyire vagyok lemaradva. Ha a legjobb esetben most ki tudnék lépni ebből a depresszióból (ami egyébként valóban az) és elkezdenék tanulni (egy új alapdiplomát), akkor is csak ott tartanék, ahol más 18 évesen. És kb. 30 éves koromra lennék ott, ahol már tényleg én irányítok. Úgy érzem, betolattam egy zsákutcába, amit nem láttam előre, és ebből már tényleg nincs kiút, mert bármit is teszek, MÁR elkéstem, és minden egyes nappal csak rosszabb lesz. Ez az érzés pedig elveszi az erőmet mindentől. Nem érzek több erőt magamban, mint gimi végén, amikor az egész kezdődött. Túl sok mindent hagytam ki. Barátokkal lógást, csajozást, azt a folyamatot, ami során a kamasz megtalálja, hogy mi fontos neki az életben, és elköteleződik mellette. Semmit nem akarok, csak azt, hogy legyen egy lány, akivel tetszünk egymásnak, szeressük egymást, és jó sokat szexelhessünk.

2016. szept. 11. 19:39
 19/32 anonim ***** válasza:

Nézd, ha csak nyelveket beszélsz jól, akkor is simán elmehetsz egy jobb call centerbe.

Pl. itt egy:

[link]

230-300 ezer Ft nettó, Budapest

Ezek tele vannak 20-as évek elején levő normális csajokkal ( jellemzően vidéki főiskolán nyelvszakot végeztek), akik szinte vadásznak a normálisabb fiatal férfiakra. Sokszor már csak egzisztenciális okokból is motiváltak a párkapcsolatra, egyedül drága albérletet fenntartani, csajokkal élve meg fárasztó a sok buli, meg alkalmazkodás, ha a másik férfit akar felvinni.

Már így sem lennél kevés a környezetedben levő csajoknak, ha normálisnak látnak, de egy ilyen környezetben egy férfi pillanat alatt key account manager lesz.

2016. szept. 11. 20:15
 20/32 anonim ***** válasza:

nem írom le én mikor vesztettem el mert még te is kiröhögnél...

nem vagyok rá büszke, de nem is érzem kevesebbnek magam tőle... dicsekedni nem szoktam vele, de csak ennyi...

még nem jött el neked az igazi, ha majd eljön akkor meglesz a dolog...

2016. szept. 12. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!