Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex legénybúcsún?
A kérdésem elsősorban férfiaknak szól. Kinek volt része benne vőlegényként vagy vendégként? Mennyire általános ez?
Ha igen,akkor ki hogy rendezte ezt magában.
31F
19 és 26-os válasza a jó.
A szex nem fér bele nálam. Ott lenne vége mindennek.
Régen Rómában az örömlányokkal való szex nem minősült házasságtörésnek.
Sőt, elismerték ha valaki a vágyait örömlányokkal vezette le és nem egy másik tisztes római nő becsületébe gázolt bele, csak mert épp az ösztöneinek engedett.
Ez hol kúródott el? Ma miért nem elfogadott ez???
P...ába!
Általános
Voltam olyan 5-6on, ebből ugy emlekszem 1 esetben nem dugott a vőlegény.
Bár van h csalnak ilyenkor es szobára megy a prostival (hogy eleget tegyen a haverok igényének) viszont ott nem szexel csak dumál a prostival fel órát. En azt gondolom hogy ez csalás, es erkölcstelen dolognak tartom.
Ilyen barátokra nem tartanék igényt akik kvázi elvárják, hogy 'jófejségből 'csaljam már meg a menyasszonyomat mert ők befizettek rá. Hát milyen rendesek nem? És mi az, hogy nem számít az, ha bulin csinálom? Szerintem a körülmény nem mentesít fel senkit. Nem is csodálkozom, hogy egy-két év után válni akar a többség ilyen hozzá állással, kb. mintha lehugyoznám az esküvői tortát a násznép előtt kb ennyire tisztelem meg magunkat.
Jó nagy gyökér aki ebbe zokszó nélkül részt vesz.
F36
Értelmes ember, aki szereti a párját, nem csalja meg és pont.
Az én exem megfogja, mert
1. a baráti köre olyan, hogy menő félredugni
2. nincs önálló véleménye, sem értékrendje, a barátnőit csak puncinak tartja - bár dugni nem tud
De a párom barátai normális emberek, akiknek a nő számít, és nem xy puncija.
Nagyvárosi klubban igen sok legény és leánybúcsún voltam jelen mint pultos.
Legénybúcsú egy sem volt "táncoslányok" nélkül...
Leánybúcsú csak egy volt "táncosfiúk" nélkül!
Ezekről a bulikról nem igen szivárog ki semmi, mert ami ott történik az egyszeri dolog, kivételes alkalom! És (majdnem) mindenki sáros - igaz, eltérő mértékben.
Nincs egyik nemnek sem mit a másik szemére vetni: a lányok sem kevésbé "ordenárék" mint a pasik, sőt sok esetben még sokkal felszabadultabbak...
Én kb. 80 ilyen bulit robotoltam végig, a személyes tapasztalataimat írtam le. De többet nem írok, és privikre sem válaszolok!
A táncoslány nem zavar, tapi se akár, de attól hogy buli van meg esküvő nem jelenti hogy hirtelen nem megcsalás más nőkbe farkat mártogatni, a megcsalás az mikor a párodon kívül mással is lefekszel márpedig úgy tudom a legénybúcsú alatt is a párod.
Mi az hogy utoljára teheti? Talán a kapcsolat alatt tehette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!