Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex legénybúcsún?
A kérdésem elsősorban férfiaknak szól. Kinek volt része benne vőlegényként vagy vendégként? Mennyire általános ez?
Ha igen,akkor ki hogy rendezte ezt magában.
31F
Most a kérdés inkább lelkiismereti. Mert hát alapvetően mindig azt mondják egymásnak a párok, hogy ami ott történik az a saját kis titkuk, senki sem kíváncsi a másik részleteire (férfi a leánybúcsúra, nő a legénybúcsúra). Ezért ha gyakorlatilag megcsalod az még "szabályos".
Ugyanakkor felvetül a kérdés, hogyha meg akarod kérni a kezét, akkor képes vagy-e megcsalni. Inkább ezen kéne töprengeni. Sokan csalják meg a másikat házasságban, de nem az első napokban! Ha úgy nézzük mindkét "búcsú" eleve áthág sok szabályt, mert ha a csaj nyom nekem egy erotikus táncot, már az kérdőre vonható lenne ha nem a legénybúcsún történik meg.
Szóval szerintem a határok a te fejedben vannak valahol, amiket saját magadnak meghúzol.
Ilyeneknek vannak feleségeik, nekem meg vissza se ír, aki tetszik .. :(
Amúgy férfiként nem vágom, hogy mi a különbség aközött, hogy legénybúcsún dugod meg vagy nem. Vagy ha legénybúcsún történik, akkor nem megcsalás, de ha után felkeresed egy fizetős körre akkor az már az?
Egy biztos, ha fordítva lenne, és a menyasszonyom csinálna ilyet, lazán lemondnám az esküvőt, és többet nem látna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!