Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex legénybúcsún?
A kérdésem elsősorban férfiaknak szól. Kinek volt része benne vőlegényként vagy vendégként? Mennyire általános ez?
Ha igen,akkor ki hogy rendezte ezt magában.
31F
Csók pont nem szokott lenni... :)
Egyébként meg van olyan haverom, aki legénybúcsú után később azt mondta vissza feleségének, hogy haverok kedvéért tánc után bár elvonult a csajjal, mert egy cumit is rendeltek neki (valójában fullos szexet), de ott visszautasította a csajt. Aztán barátnői kezdtek el érdeklődni, hogy így volt-e. Persze a csajoknak mi is azt mondtuk, hogy igen tényleg csak cumival volt megbízva a csaj, meg az se lehetett, mert haver pár másodperc után menekült ki. Valójában majdnem fél óráig kezelte a csajt, de aki ilyenkor rosszat pofázna, az örökre kiírná magát a baráti körünkből.
Azért ez nem így megy, 2 embernek csináltam legénybúcsút, mindketten megdugták a vetköző csajt (természetesen úgy is volt lebeszélve, hogy ez a lehetőség opció, vagyis a csaj extra pénzért jött a búcsúra).
Egyik sem mondott nemet, mégis amik legénybúcsún történnek azok 100%-ban diszkrét dolgok, vagyis nem jut el a másik fülébe, egyébként sem tartozik rá. Ez a mi "búcsúajándékunk" volt, szóval alap, hogy él vele.
Megcsalás az az, ha nem tud ellent mondani egy olyan nőnek, akivel lehetősége adódna szexelni, nem az, ha a legénybúcsúján szinte "kötelesség" megdugnia a vendégszereplőt. Elvégre nekünk barátoknak ez a dolgunk, illedelmesen átengedni őt a házasságba.
Szóval ez azért elég állszentség hogy nincs szex. Jó mondjuk az való igaz, hogy nem 20 ember előtt veszi elő a farkát és szopogatja le róla a tejszínhabot, hanem felmennek kettesbe az emeletre.
Azért aki meg akármilyen dolgot kipletykál legénybúcsúról az szerintem egy utolsó ..., elvégre ez az 1 dolog az egész életben ami legális szabadságot ad, és csak az adott szereplőnek a fejében dől el, mivel él és mivel nem.
Köszönöm a válaszokat!
Látom elég megosztó témába nyúltam bele.
Az itt válaszoló hölgyek egyértelműen elutasították a legénybúcsús szexet, a férfiak nem annyira.
Eddig sokan kifelejtették a kommentekből,de sztem az alkohol vagy más tudatmódosító szerepe nagy a dologban.
Ilyenkor literszámra vedel szinte mindenki. Ez feloldja a gátlásokat és elősegíti azt,hogy a vőlegény,vagy a többiek ösztönösebben viselkedjenek.
Olyan dolgokat is megtegyenek,amiket józanul nem tennének.
Erről mit gondoltok?
A jogban emlékeim szerint a súlyos ittasság bizonyos fokban enyhítő vagy felmentő körülmény.
Akkor is elítélendő a szex,ha az egyén nagyon részeg?
Hiszen akkor nem teljesen beszámítható.
A részegség súlyosbító körülmény, szóval ez most pont nem jött be. :D 26-so válaszoló vagyok, és jogász :D
Csak az atipikus részegség enyhítő körülmény, ami arról szól, hogy 1 kortytól berúgsz, viszont ez is csak akkor, ha előtte nem tudtál erről a betegségedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!