Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex legénybúcsún?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex legénybúcsún?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban férfiaknak szól. Kinek volt része benne vőlegényként vagy vendégként? Mennyire általános ez?

Ha igen,akkor ki hogy rendezte ezt magában.

31F

2016. szept. 6. 11:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
69%

Csók pont nem szokott lenni... :)

Egyébként meg van olyan haverom, aki legénybúcsú után később azt mondta vissza feleségének, hogy haverok kedvéért tánc után bár elvonult a csajjal, mert egy cumit is rendeltek neki (valójában fullos szexet), de ott visszautasította a csajt. Aztán barátnői kezdtek el érdeklődni, hogy így volt-e. Persze a csajoknak mi is azt mondtuk, hogy igen tényleg csak cumival volt megbízva a csaj, meg az se lehetett, mert haver pár másodperc után menekült ki. Valójában majdnem fél óráig kezelte a csajt, de aki ilyenkor rosszat pofázna, az örökre kiírná magát a baráti körünkből.

2016. szept. 6. 20:35
 22/39 anonim ***** válasza:
#20 Fentebb minden pasi azt hangoztatta, hogy a legénybúcsún mit szabad, és azok azért egy arcra puszinál jóval durvábbak... azért ennyire ne legyen már kettős mérce... :)
2016. szept. 6. 21:07
 23/39 anonim ***** válasza:
75%
Van aki szerint a csók sokkal meghittebb, mint a szex.
2016. szept. 6. 21:30
 24/39 anonim ***** válasza:
6%

Azért ez nem így megy, 2 embernek csináltam legénybúcsút, mindketten megdugták a vetköző csajt (természetesen úgy is volt lebeszélve, hogy ez a lehetőség opció, vagyis a csaj extra pénzért jött a búcsúra).

Egyik sem mondott nemet, mégis amik legénybúcsún történnek azok 100%-ban diszkrét dolgok, vagyis nem jut el a másik fülébe, egyébként sem tartozik rá. Ez a mi "búcsúajándékunk" volt, szóval alap, hogy él vele.

Megcsalás az az, ha nem tud ellent mondani egy olyan nőnek, akivel lehetősége adódna szexelni, nem az, ha a legénybúcsúján szinte "kötelesség" megdugnia a vendégszereplőt. Elvégre nekünk barátoknak ez a dolgunk, illedelmesen átengedni őt a házasságba.

Szóval ez azért elég állszentség hogy nincs szex. Jó mondjuk az való igaz, hogy nem 20 ember előtt veszi elő a farkát és szopogatja le róla a tejszínhabot, hanem felmennek kettesbe az emeletre.

Azért aki meg akármilyen dolgot kipletykál legénybúcsúról az szerintem egy utolsó ..., elvégre ez az 1 dolog az egész életben ami legális szabadságot ad, és csak az adott szereplőnek a fejében dől el, mivel él és mivel nem.

2016. szept. 6. 21:47
 25/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Látom elég megosztó témába nyúltam bele.

Az itt válaszoló hölgyek egyértelműen elutasították a legénybúcsús szexet, a férfiak nem annyira.

Eddig sokan kifelejtették a kommentekből,de sztem az alkohol vagy más tudatmódosító szerepe nagy a dologban.

Ilyenkor literszámra vedel szinte mindenki. Ez feloldja a gátlásokat és elősegíti azt,hogy a vőlegény,vagy a többiek ösztönösebben viselkedjenek.

Olyan dolgokat is megtegyenek,amiket józanul nem tennének.

Erről mit gondoltok?

2016. szept. 7. 08:50
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne megérteni, végre, hogy a pia, és a "haverok" befolyása nem mentség semmire. Oké, legénybúcsú, lánybúcsú, de akkor sem lehet mindent megtenni a véleményem szerint. Én azt mondom a táncos lány/ táncos srác belefér. Itt jegyzem meg, hogy azok, akik dugták a prostikat azok eleve úgy készültek /barátai úgy készültek, hogy megcsalja a menyasszonyát, mivel sima táncoslánynál testőrök jönnek vele, és hozzányúlni is max akkor szabad, ha a lány megengedi, vagy az a műsor része. Kétszer voltam legénybúcsúba, mindkétszer sokan voltunk, és összedobtunk 1-1 híresebb lányra, és a két gorillától, akik velük jöttek nem igazán akart senki se pofont. Ezt tényleg csak azért írom le, mert ha valaki prostit hív, azt már alapból azért hívja, hogy félrelépjen, szóval nem részegen dönti el, hanem készül rá. Emellett égne a pofámról a bőr, ha megcsalnám azt a lányt, akit 1 hét múlva elveszek feleségül. Én se tolerálnám ha ő a táncosfiúval csalna meg, én se csalnám őt meg soha, de soha. Prostival meg végképp nem. Szóval, lehet az én értékrendem a maradi, de ha én valakit el akarok venni, sőt ha valakivel járok, akkor őt szeretem és kész. Nézni nézhetek más lányt, de megcsalni sose csalnék meg senkit, még akkor se ha emiatt valaki szemében prűd, vagy gyökér lennék. Ha másra vágynék, akkor nem venném el/szakítanék vele, de mivel el akarom venni, ezért nem vágyok másra.
2016. szept. 7. 10:31
 27/39 anonim ***** válasza:
Túl elméleti a hozzáállásod a csajokhoz... :)
2016. szept. 7. 12:14
 28/39 A kérdező kommentje:

A jogban emlékeim szerint a súlyos ittasság bizonyos fokban enyhítő vagy felmentő körülmény.

Akkor is elítélendő a szex,ha az egyén nagyon részeg?

Hiszen akkor nem teljesen beszámítható.

2016. szept. 7. 13:40
 29/39 anonim ***** válasza:

A részegség súlyosbító körülmény, szóval ez most pont nem jött be. :D 26-so válaszoló vagyok, és jogász :D

Csak az atipikus részegség enyhítő körülmény, ami arról szól, hogy 1 kortytól berúgsz, viszont ez is csak akkor, ha előtte nem tudtál erről a betegségedről.

2016. szept. 7. 13:44
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, másak miről szól a történet, de én azért nősültem, mert a sok pina helyett már csak azt az egyet kívántam dugni. Akkor meg mire való a legénybúcsún szexelni?
2016. szept. 9. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!