Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakat kérdezném elsősorban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezném elsősorban: hogy álltok a párotok múltjához, hogy kezelitek azt, hogy előttetek ki és hányszor "járt bennük"?

Figyelt kérdés
Eléggé nyersnek és gyerekesnek hangzik a kérdés, szerintem is az, de én nehezen birkózok meg azzal, hogy amikor az exek szóba jönnek, mint téma és elképzelem, hogy az az x mennyiségű ember megkapta a párom szeretetét, figyelmét, törődését és intimitását, az totálisan lelomboz és rossz kedvem lesz nagyon, huzamosabb ideig. Ti éltetek már meg ilyen érzést? Ha igen, hogy kezeltétek? Ki kell csak "nőni"?

2016. szept. 6. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, kérdező! Nem kopott el benne semmilyen alkatrész.

Komolyra fordítva, mind nekem, mind a feleségemnek meglehetősen viharos ifjúságunk volt. Sem ő, sem én nem vagyunk megalkuvó típusok, és mindketten az igazit kerestük. Ha valami nem klappolt, tovább léptünk. Örülünk, hogy így történt, mert csak így találhattunk egymásra. Elképzelni is szörnyű, hogy ha bármelyikünk leragad valamelyik langymeleg félmegoldásnál, soha a büdös életbe nem találkozunk! Vagy ha nem így élünk, és úgy találkozunk, nem tudunk egymással mit kezdeni, hiszen a minden ember a múltja révén lesz az, aki. A múltja formálja olyanná, amilyen ma.

Én sohasem szerettem szűz lányokkal kezdeni. Engem ne azért szeressen valaki, mert engem dobott számára a gép, hanem mert engem VÁLASZTOTT. Választani pedig csak több opcióból lehet. Csak akkor lehetsz a szemében a legjobb, ha van viszonyítási alapja.

2016. szept. 9. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van múltja de az csak rá tartozik.

HA megosztja az a bizalom jele, felhánytorgatni akkor sem lehet.

Pont.

2017. ápr. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!