Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem tanácsot adni? ( Elsősorban a lanyok hoz szol a kérdésem de mindenki adhat tanácsot)
Hamarosan lehet meglesz az első es nagyon tanácstalan vagyok...hogy kezdjem egyszerre menjen vagy elotte kellene vmi?
Es vkinek volt mar sátorban? Hogy csinalta es milyen volt?
Kort es nemet is legyszi
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)
Behatolás előtt sokat kényeztesd a testének minden pontját, nyalogasd, simogasd, puszilgasd mindenhol. Amikor a punciját nyalod, csinálhatod egészen addig amíg elmegy, akár többször is. Csak akkor hatolj be, ha már nagyon nedves és látod, hogy kívánja. Hagyd, hogy ő is kényeztessen mielőtt belé hatolsz.
22/F
Ahogy előttem már írták: fontos az előjáték, figyelj arra,hogy mire hogyan reagál,mit szeret, persze magad igényeit se hanyagold el :)
Légy figyelmes és gyengéd behatolásnál,amikor már nem fáj neki,akkor mehet majd "gyorsabban" :) /Nem biztos,hogy a lány eljut a csúcsra aktus során, van akinek később se nagyon sikerül,elsőre meg tényleg ritka,emiatt ne menjen el a kedvetek/
23L
Köszönöm a valaszt! :)
És en hogy kezdjem el pl bent ülünk a sátorban es beszélgetünk es utana hogy mihez nyuljak rajta vagy ne nyuljak hogy kellene csinálnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!