Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok nekem tanácsot adni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem tanácsot adni? ( Elsősorban a lanyok hoz szol a kérdésem de mindenki adhat tanácsot)

Figyelt kérdés

Hamarosan lehet meglesz az első es nagyon tanácstalan vagyok...hogy kezdjem egyszerre menjen vagy elotte kellene vmi?

Es vkinek volt mar sátorban? Hogy csinalta es milyen volt?

Kort es nemet is legyszi

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)

2016. jún. 20. 21:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jó, de te most mivagy kani?
2016. jún. 20. 22:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt fiu vagyok
2016. jún. 20. 22:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Behatolás előtt sokat kényeztesd a testének minden pontját, nyalogasd, simogasd, puszilgasd mindenhol. Amikor a punciját nyalod, csinálhatod egészen addig amíg elmegy, akár többször is. Csak akkor hatolj be, ha már nagyon nedves és látod, hogy kívánja. Hagyd, hogy ő is kényeztessen mielőtt belé hatolsz.

22/F

2016. jún. 20. 22:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a gyors es hasznos valaszt! :)
2016. jún. 20. 22:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Jöhetnek meg válaszok! :)))
2016. jún. 20. 22:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem már írták: fontos az előjáték, figyelj arra,hogy mire hogyan reagál,mit szeret, persze magad igényeit se hanyagold el :)

Légy figyelmes és gyengéd behatolásnál,amikor már nem fáj neki,akkor mehet majd "gyorsabban" :) /Nem biztos,hogy a lány eljut a csúcsra aktus során, van akinek később se nagyon sikerül,elsőre meg tényleg ritka,emiatt ne menjen el a kedvetek/

23L

2016. jún. 20. 23:40
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszt! :)

És en hogy kezdjem el pl bent ülünk a sátorban es beszélgetünk es utana hogy mihez nyuljak rajta vagy ne nyuljak hogy kellene csinálnom?

2016. jún. 21. 08:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Ülj közel hozzá és amikor úgy érzed fogd meg a kezét, simogasd miközben beszélgettek. Csókold meg. Aztán a többi majd jön magától.
2016. jún. 21. 10:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm mindenkinek a válaszát nagyon sokat segitettetek!! :)))))
2016. jún. 21. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csókolóztok, aztán elkezded simogatni,egyre lejjebb és lejjebb, belemélyültök, a többi jön magától :)
2016. jún. 21. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!