Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ikrek csillagjegyű lányok? Ha igen, ti perverzebbnek és nyitottabbnak találjátok magatokat az átlagnál?
3as, "maga már nem először jár nálunk" , mondhatná az ikrek rt. vezérigazgatója :D
Amúgy nekem is volt ugyanilyen rossz tapasztalatom !
Hát nekem volt ikrek barátnőm, de minden volt csak nem perverz. Viszont az igaz, amit írnak az ikrek nőkről, hogy megbízhatatlanok, szabadelvűek, konokok néha és nagyon függetlenek, sunyik tudnak lenni és számítóak.
Én Bak férfiként eléggé vad fanzáziavilágú vagyok, nyitott a szexben minden jóra, de ennél az ikrek barátnőnél ezt nem tapasztaltam. Szerintem ilyen téren semmi jelentősége a csillagjegyeknek. Az ikrek férfiakról meg aztán ne is beszéljünk, a leggázabbak a csillagjegyekk közül, sorry nem személyeskedés, csak tapasztalat ismerősi körökben. Nagy szószátyárok, mesélőgépek, hantázók, akárcsak az ikrek nők.
Ikrek vagyok. Egyáltalán nem tartom magam perverznek, sem túl nyitottnak (anál pl egyenesen kizárt, csakúgy mint több pasival/nővel, stb).
És lehet sokan mondják a szabadelvűséget meg a kihasználást... Én pont azt tapasztalom, hogy engem használnak ki. Soha nem csaltam meg senkit (ez nagyon távol áll tőlem, vagy szeretem vagy nem, más út nálam nincs), nem használok ki senkit, maximum akkor ha az illető kiesett a pixisből (kihasznált, hazudott, stb) akkor többszörösen visszaadom, nem azonnal, hanem akkor és ott amikor a legjobban fáj neki.
Konokság, ez igaz rám. Ha valamit nem akarok senki nem képes rámerőltetni, vagy maximum úgy, hogy az illetőnek minimum bűntudata van utána.
Szóval szerintem inkább személyiség, mintsem csillagjegy függő (ami sok esetben persze igaz, de valamikor csak részben vagy abszolút nem).
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!