Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a Got Talentes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Got Talentes Fekete ikrek jó nők?

Figyelt kérdés

Én úgy imádom őket :)

Szerintetek lenne nála esélyem 28 évesen? Úgy tudom ők már 31 évesek nem? :S

https://www.youtube.com/watch?v=Ncs6wpZPmaA

2015. dec. 9. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 9. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
akár még lehet is esélyed szerintem!
2015. dec. 9. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
fú az nagyon jó lenne, szerintetek írjak a youtube csatornájukra? ott randit kérni az elég snassz nem? gondolom most hogy híresek lettek elég sokan akarnak velük találkozni :S
2015. dec. 9. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden esélyed megvan, és amennyire tudom ők még szüzek! Nálam ez előny, másnál lehet hátrány.

És nekem bejönnek. Jó a stílusuk. Nem cicababák, de talán pont ezért. És nem csak szexre, kapcsolatra is tökéletesnek tűnnek.

Sőt ha tényleg annyi mindent csinálnak ketten együtt egy akkor rögtön mindkettőt szívesen feleségül venném. :)

2015. dec. 10. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Írj rájuk ott vagy ha megvan a facebookjuk akkor ott.

Nem ciki bepróbálkozni.

De nem az első tehetségkutatójuk. Légy tisztában vele, hogy ők ezt az életet szeretnék. Tehát ha te is ilyesmire vágysz, szeretsz szerepelni még jól meg is érthetitek egymást, de van akinek ez zavaró.

2015. dec. 10. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!