Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira rossz a helyzet, hogy a férfiak állandóan kezdeményeznek és visszautasítják őket, mert a nők igényei túl magasak stb? L
Igaz, én egy elég csúnyácska lány vagyok, tehát érthető, miért nem kezdeményeztek nálam.
De például sok 17-19 éves barátnőm van, akiknek még sosem volt párkapcsolatuk, pedig előnyös külsővel rendelkeztek. Nem kezdeményeztek náluk.
Nem figyeltem még meg eddig, hogy a nők/lányok ekkora fölényben legyenek.
Ez milyen társadalmi rétegre jellemző? Magyarország melyik részén? Vagy csak a GyIK-en? Nem értem
Nem az tetszik benne, ahogy kinéz. Nem fogok másképp fogalmazni csak azért mert tetszik, haegyszer ő is így nyilatkozik magáról.
Egyébként ja, érdekes teremtés vagyok
Egyébként a hobbi tényleg fontos is lehet, nekem speciel rengeteg hobbim van. És a zenehallgatás is lehet az, nekem például biztosan. Több mint három-négyezer zeném van, tematikusan rendezgetem őket és mindig újak után kutatgatok. Akkor ez most nem hobbi?
Egyébként azokat a válaszolókat még meg tudom érteni, akik úgy vélik sokat kezdeményeztek és sok lány visszaél az ilyesmivel, de az, hogy a lányokat úgy jellemzik, hogy nincsenek önálló gondolataik és unatkoznak, az már enyhén durva. És akkor Max százalékot kap tőletek. Ez szomorú:(
Sajnos ennek a jellemzésnek a tapasztalat az alapja.
Elgondolkodhatnál azon, hogy a férfiak többsége miért jellemezte így a hobbi nélküli nőket. Pontosan azért mert mind belefutott már sok-sok ilyenbe. Nem puszta divatból jellemezte így szinte mindenki az ilyen típusú nőket.
És ti merre laktok?
(tényleg, a barátaimnak vannak hobbijaik. hol vannak ezek a nők? Melyik korosztály? Vagy az ismerőseim titokban hazudnak a hobbijaikrol? Mas társadalmi retegbe tartozunk?)
Nem tudom, de nem is értem, miért akkora probléma, ha valakit visszautasítanak. Ez az élet. Senki nem kap meg mindig mindent.
Ha pedig valaki állítólag jó pasi, mégse kell senkinek, az azért van, mert egy balf-sz. Sajnálom, ez az igazság.
Ha valaki megfelelő módon és normális körülmények között jön oda hozzám, simán elbeszélgetek vele vagy megiszok vele valamit. Lefeküdni vele nyilván nem fogok ennyiért, de hadd ne kelljen már minden palival ágyba bújnom, aki szépen néz rám lol.
Ha nincs csajotok, pedig akartok, az nagy valószínűséggel azért van, mert balf-szok vagytok, vagy idióták. Vagy csak annyira lent van az IQ-tok, hogy a kocsin meg a focin kívül semmi nem köt le benneteket. Tucat életűek vagytok, tucat sorssal. Elvégre mindannyian ugyanazt hánytátok ide :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!