Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira rossz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira rossz a helyzet, hogy a férfiak állandóan kezdeményeznek és visszautasítják őket, mert a nők igényei túl magasak stb? L

Figyelt kérdés

Igaz, én egy elég csúnyácska lány vagyok, tehát érthető, miért nem kezdeményeztek nálam.

De például sok 17-19 éves barátnőm van, akiknek még sosem volt párkapcsolatuk, pedig előnyös külsővel rendelkeztek. Nem kezdeményeztek náluk.

Nem figyeltem még meg eddig, hogy a nők/lányok ekkora fölényben legyenek.

Ez milyen társadalmi rétegre jellemző? Magyarország melyik részén? Vagy csak a GyIK-en? Nem értem

2016. szept. 4. 22:50
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Ennek is megvan az oka. Sok csaj azt hiszi az egy férfinak elég ha a nő jól néz ki. Valójában nagyon nem. Ha a nő nem jó az ágyban, butácska, stb, akkor bizony tényleg csak dugópajtinak kell.

Viszont egyáltalán nem igaz amit a nők hisznek, hogy ha egy férfi dugni akar, akkor a nő már másra nem is kell neki. Ebből annyi igaz, hogy a férfi dugni akar, mert az a biológiai igénye. Aztán ha a dugás jó és a csaj másban is jó, akkor lehet belőle akár komolyabb kapcsolat is.

A férfiak nagy része fiatalon jól megszívja mindig a magukat kellető lányokkal, akikre éveket pazarolnak néha mindenféle szex nélkül. (vagy ha van is, akkor az borzalmas és ritka) Egy idő után a legtöbb férfi rájön, hogy felesleges a "jófiú" szerepet játszani, mert azzal a múltban csak csúnyán ráfaragott.

2016. szept. 4. 23:19
 12/46 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

a nővérem egyébként rendkívül intelligens, mondjuk a húga vagyok, lehet, hogy így nem tudom objektíven látni őt.

nem kifejezetten ő kellett neki dugópajtinak, hanem minden lány annak kellett neki, az derült ki.

de már mindegy.

2016. szept. 4. 23:22
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtobb csaj teljesen alomvilagban el. Atlagos kinezetu vagyok, vekony de sportos alkat. Az utcan ram sem neznek. De ha pl motorozok, akkor ugy mosolyognak hogyha nem lenne ket fuluk, akkor korbeerne a mosoly a fejuket. Ilyenkor fordul fel a gyomrom. Tanulsag: ha egy ferfi nem milliomos es/vagy nincs 20 centis farka akkor egy senki. A masik dolog ami igen zavaro szamomra az az hogy a nagy tobbseg elvarja hogy valaki 0-24 szorakoztassa oket, mert amugy nincsenek onallo gondolataik es unatkoznak. Tisztelet a kivetelnek, de a tobbsegre sajnos ez igaz. Csak a bulika megy, meg az ingyeneles. 30/F
2016. szept. 4. 23:39
 14/46 A kérdező kommentje:

13-as: életemben nem találkoztam még olyan lánnyal, aki azt mondta volna hogy farokméret alapján választ párt. de tényleg.

ezek hol történnek? :DDD

2016. szept. 4. 23:47
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Hat, olvasgasd a gyk-t, vagy regelj fel egy tarskeresore es nezegesd a nok szovegeit. :)
2016. szept. 4. 23:52
 16/46 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor biztos én abban a tisztelet a kivételben vagyok, ha egy dagadt, kis farkú, ronda, csóró de iszonyatosan édes és vicces fiú tetszik.

meg a barátaim is mind kivételek

oké

2016. szept. 4. 23:53
 17/46 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy az internetes társkeresőoldalak és a gyakorikérdések.hu valós képet nyújtana a való életben történő párkapcsolatokról
2016. szept. 4. 23:59
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezen el lehetne filozofalgatni hogy mi adhat valos kepet es mi nem. En ugy gondolom egyebkent hogy valos kepet ad. Az emberek nev es arc nelkul batrabban leirjak az igenyeiket. De az internettol elvonatkoztatva, a valo eletben is kb ezek a tapasztalataim.
2016. szept. 5. 00:05
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Hat sracok.. :D regen leszartam az oltozkodest edzest stb :D.. tele voltam novel szoszerint... :D most kiedzettem magam rendesen ossze sporoltam egy e46 ra es majdnem 1 eve nem voltam novel.. :D mert valahogy mar ha mosolyog is ram egy lany egybol az job le, h a kocsi miatt.. :D
2016. szept. 5. 01:07
 20/46 anonim ***** válasza:
58%
A válaszokat olvasva ismét az a kép van előttem, hogy mert szegény csajok...... Így, vagy úgy de ők megint az áldozatok. "szórakoztatni őket"? Sok esetben nem lehet, mert annyira lent van az IQ-juk, hogy a plázázáson kívül semmi sem köti le a figyelmét. De a lényeg, hogy megint 1 egyenrangú párkapcsolatot várnának, de hol merül fel a férfi igénye /elvárása? Azt hiszik elég, ha tucat kinézetűek? Szóval eleve nem is értem mit várnak. Tucat életűek, tucat sorssal. Ezt érdemlik. 0 értékrendű qrvák.
2016. szept. 5. 06:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!