Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira rossz a helyzet, hogy a férfiak állandóan kezdeményeznek és visszautasítják őket, mert a nők igényei túl magasak stb? L
Igaz, én egy elég csúnyácska lány vagyok, tehát érthető, miért nem kezdeményeztek nálam.
De például sok 17-19 éves barátnőm van, akiknek még sosem volt párkapcsolatuk, pedig előnyös külsővel rendelkeztek. Nem kezdeményeztek náluk.
Nem figyeltem még meg eddig, hogy a nők/lányok ekkora fölényben legyenek.
Ez milyen társadalmi rétegre jellemző? Magyarország melyik részén? Vagy csak a GyIK-en? Nem értem
Kérdező: Ennek is megvan az oka. Sok csaj azt hiszi az egy férfinak elég ha a nő jól néz ki. Valójában nagyon nem. Ha a nő nem jó az ágyban, butácska, stb, akkor bizony tényleg csak dugópajtinak kell.
Viszont egyáltalán nem igaz amit a nők hisznek, hogy ha egy férfi dugni akar, akkor a nő már másra nem is kell neki. Ebből annyi igaz, hogy a férfi dugni akar, mert az a biológiai igénye. Aztán ha a dugás jó és a csaj másban is jó, akkor lehet belőle akár komolyabb kapcsolat is.
A férfiak nagy része fiatalon jól megszívja mindig a magukat kellető lányokkal, akikre éveket pazarolnak néha mindenféle szex nélkül. (vagy ha van is, akkor az borzalmas és ritka) Egy idő után a legtöbb férfi rájön, hogy felesleges a "jófiú" szerepet játszani, mert azzal a múltban csak csúnyán ráfaragott.
Utolsónak:
a nővérem egyébként rendkívül intelligens, mondjuk a húga vagyok, lehet, hogy így nem tudom objektíven látni őt.
nem kifejezetten ő kellett neki dugópajtinak, hanem minden lány annak kellett neki, az derült ki.
de már mindegy.
13-as: életemben nem találkoztam még olyan lánnyal, aki azt mondta volna hogy farokméret alapján választ párt. de tényleg.
ezek hol történnek? :DDD
Na jó, akkor biztos én abban a tisztelet a kivételben vagyok, ha egy dagadt, kis farkú, ronda, csóró de iszonyatosan édes és vicces fiú tetszik.
meg a barátaim is mind kivételek
oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!