Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira rossz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira rossz a helyzet, hogy a férfiak állandóan kezdeményeznek és visszautasítják őket, mert a nők igényei túl magasak stb? L

Figyelt kérdés

Igaz, én egy elég csúnyácska lány vagyok, tehát érthető, miért nem kezdeményeztek nálam.

De például sok 17-19 éves barátnőm van, akiknek még sosem volt párkapcsolatuk, pedig előnyös külsővel rendelkeztek. Nem kezdeményeztek náluk.

Nem figyeltem még meg eddig, hogy a nők/lányok ekkora fölényben legyenek.

Ez milyen társadalmi rétegre jellemző? Magyarország melyik részén? Vagy csak a GyIK-en? Nem értem

2016. szept. 4. 22:50
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
90%

Elég érdekes teremtés lehetsz, ha azt, aki tetszik, így jellemzed:

"ha egy dagadt, kis farkú, ronda, csóró"

Ha nekem tetszik egy lány, de látom azért, hogy vannak hibái, akkor nem a dagadt, a ronda, meg a csóró jelzőkkel illetem. 23/F

2016. szept. 5. 08:46
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Az előnyös külső nem minden. Engem tökre letompít, amikor beszélek egy csajjal és kiderül, hogy nincs hobbija (a chatelést és a zenehallgatást nem hívnám annak), meg úgy tökre nem érdekli semmi. Arról nem is beszélve, hogyha nem szólalok meg, akkor maguktól nem tudnak feldobni semmiféle témát, mert nagyon "én" központúak. Nem általánosítok, csak volt pár csaj akik jól néztek ki, és amikor elkezdtünk beszélgetni, utána jöttem rá, hogy nem fogok még flörtölni sem velük :) Ez független a társadalmi rétegtől.
2016. szept. 5. 09:13
 23/46 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy csajoktól sok a visszautasítás. A normálisabban kinéző csajoknál nagyon sokan bepróbálkoznak komolyabb, hosszabb kapcsolat szándéka nélkül. Komolyabb csaj, a könnyed próbálkozók többségét elhajtja. De azért a nagyon jóképűeket néha kipróbálja... Egy átlagosabb, normális férfitől (akiről érzi, hogy komolyabban megbecsülné) meg elvárja, hogy kulturáltan udvaroljon neki.
2016. szept. 5. 09:51
 24/46 anonim ***** válasza:

miért kérdezi meg minden pasi van e hobbim ???

miért olyan fontos dolog ez ?

és ha már ...

mondjatok már olyat ami szerintetek egy nőnek való hobbi ...

és ha ezt rebegi el a lány akkor bólogattok h ez jó

2016. szept. 5. 10:09
 25/46 anonim ***** válasza:

Amik nekem vonzó hobbik a nőktől:

Túrázás, programozás, úszás, futás, bringázás, költészet

Na de ehhez még az is kell, hogy szexuálisan vonzódjon hozzám. Ha azzal indít, hogy eltaszít, visszautasítgat, csak cseverészni akar, akkor hagyom a fenébe, nem beszélgetőbarátot keresek, az van épp elég. Olyan kell aki testileg-lelkileg egyaránt vonzódik hozzám és ez kölcsönös.

2016. szept. 5. 10:18
 26/46 anonim ***** válasza:

Amik nekem vonzó hobbik a nőktől:

Túrázás, programozás, úszás, futás, bringázás, költészet

ezekből a bringázás úszás és a túrázás sport és nem hobbi

programozni kevés nő tud ...

a költészet rendben elfogadva

2016. szept. 5. 10:20
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy ha ismerkedünk egy csajjal, érdekel minket az hogy, hogyan szereti tölteni szabadidejét, ennek felmérésében az első legkevésbé tolakodó kérdés pedig az, hogy mik a hobbijai.
2016. szept. 5. 10:31
 28/46 anonim ***** válasza:
A sport és a hobbi egyáltalán nem független egymástól. Mindkettő szabadidős tevékenység amit önköltségen végzel a saját szórakozásod miatt.
2016. szept. 5. 10:31
 29/46 anonim ***** válasza:

egybe eshet

de pl nálam nem hobbi a biciklizés mert azzal járok melóba :D

miért nem azt kérdezed meg h mit szeretsz csinálni a szabadidődben ?

mert a hobbi szó nem feltétlen pozitív

2016. szept. 5. 10:34
 30/46 anonim ***** válasza:
Én meg melóba is bringával járok, miközben egyben hobbi is, rendszeresen megyek bringatúrázni :)
2016. szept. 5. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!