Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szagoktól? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szexuális életet élni a párommal, viszont nem tudom magam elengedni szex/petting közben. Minden alkalom előtt tusolok, viszont félek, hogy bármi szagot érezni fog 'rajtam' (mondjuk, ha ki akar nyalni..)
Hogy engedjem el magam?
19/L
2016. szept. 3. 16:41
1/6 anonim válasza:
gyere ülj az arcomra nyuszika és engedd el magad. még ha iszonyatos hüvelyváladékod és punciszagod is van szétnyallak engem nem zavar. lábszagod is lehet és seggszagod is.
2/6 anonim válasza:
Remek munkát végzett az illatszerlobbi. Elhitette az emberrel, hogy ő büdös, ha nem mosakszik félóránként ilyen-olyan szappannal.
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó tudom, hogy minden embernek (meg testrésznek) van természetes szaga/illata, viszont furcsa belegondolni, hogy ehhez hogy viszonyul a partner...
2016. szept. 3. 17:21
4/6 anonim válasza:
De beteg vagy első! :D Kérdező te meg ne parázz mert a pasik imádják a punci szagot! Sőt sokan a lábbal is így vannak :) Ilyen dolgok miatt kár idegeskedni
6/6 anonim válasza:
Sok ember tényleg igénytelen.
Beszélj a magad nevében.
Kérdező. Mondjuk közvetlenül szex előtt célszerű megfürdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!