Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor hogy is van ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez a záróizom probléma?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják hogy semmi baj nem lesz az análtól, sokan meg hogy igen.

Én majdnem minden nap szoktam magamat ott izgatni, de csak egy ujjamat dugom be, ettől lehet valami bajom?

És szerintetek a videóban látható lánynak vannak e ilyen problémái?

[link]

2016. aug. 30. 10:38
 1/9 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok
2016. aug. 30. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy lenne baj belőle. Ha kitágítod magad, visszaáll majd a normál méretére. Az egyetlen gond azzal lehet, hogy nem tágítod ki megfelelően magad és szétrepedhet.

22/L

2016. aug. 30. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
A záró izom is olyan mint a többi. Minél többi. Minél többet használod annál edzettebb lesz. Képes nyúlni és tágulni. Én 14 éves korom óta análozok. Szeretem a tágítást nagynon. Hatalmas dolgokat szoktam magamba dugni. Szándekosan tágítom. És az ég egy világon semmí bajom nincsen. Pár óra alatt visszaáll alaphelyzetbe. Csak sokkal rugalmasabb lett. Ennyi. 23L
2016. aug. 30. 10:47
 4/9 A kérdező kommentje:

23L

te milyen dolgokat szoktál? én is szívesen kipróbálnék valami nagyobbat, csak félek hogy nem tudom majd tartani a székletet.

2016. aug. 30. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a széklettartási baromság csak egy kitalált urban legend az ellentábortól. Biszex férfi vagyok, én is élvezem ha tágítanak és extrém méretű dolgok is jártak már bennem, semmi bajom nincs. És volt olyan nő partnerem, aki 15 éven át aktívan análozott, mert imádta és nagyokat élvezett tőle, neki sem volt soha ilyen problémája.
2016. aug. 30. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
En ismerek olyan isosebb not aki regen rendszeresen analozott es most mar vannak problemai. Nem 30eves korodra jonnek ki ezek a dolgok hanem 50-60 eves kor korul de ez is egyenfuggo nem mindenkinel de meg van ra az esely
2016. aug. 30. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:

#6:

#5-ös vagyok. Én is erről a korosztályról beszélek, mert ehhez tartozom és a partnereim is. Akit te ismersz - bár mindig kérdéses nekem, hogy ki franc meséli el ismerősének, hogy az anális szextől milyen problémák alakultak ki nála :-P -, annak nem feltétlen ettől lett ilyen gondja ... orvosilag érdekesnek tartanám, ha ez egyértelműen bizonyítható lenne (de egyszer talán a brit tudósok ;-) ). Anális szextől ilyen akkor fordulhat elő, ha nem jól csinálják és izomszakadás történik. Természetesen ennek is megvannak a szabályai, mint minden szexuális behatolásnak (akárhova), vagy játékszer használatának, hiszen ezeket felelőtlenül használva, bárhol okozható, akár maradandó sérülés is, nem csak análisan.

2016. aug. 30. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Szinte bármit csinálhatsz az ánuszoddal, ha nem sérül meg, regenerálódik. A rendszeres popsikényeztetés előnye max annyi, hogy kevesebb ídőt kell arra szánni, hogy kítágítsd. Sokkal rugalmasabb lesz az izomzat.
2016. aug. 31. 07:23
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 igazad van. Es imadnivaló hogy ilyen rugalmas. Barmit bedugdoshatsz aminek tetszik a merete formálya stb. Ubi banán dezodoz üvegek stb.
2016. aug. 31. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!