Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez a záróizom probléma?
Sokan azt mondják hogy semmi baj nem lesz az análtól, sokan meg hogy igen.
Én majdnem minden nap szoktam magamat ott izgatni, de csak egy ujjamat dugom be, ettől lehet valami bajom?
És szerintetek a videóban látható lánynak vannak e ilyen problémái?
Kétlem, hogy lenne baj belőle. Ha kitágítod magad, visszaáll majd a normál méretére. Az egyetlen gond azzal lehet, hogy nem tágítod ki megfelelően magad és szétrepedhet.
22/L
23L
te milyen dolgokat szoktál? én is szívesen kipróbálnék valami nagyobbat, csak félek hogy nem tudom majd tartani a székletet.
#6:
#5-ös vagyok. Én is erről a korosztályról beszélek, mert ehhez tartozom és a partnereim is. Akit te ismersz - bár mindig kérdéses nekem, hogy ki franc meséli el ismerősének, hogy az anális szextől milyen problémák alakultak ki nála :-P -, annak nem feltétlen ettől lett ilyen gondja ... orvosilag érdekesnek tartanám, ha ez egyértelműen bizonyítható lenne (de egyszer talán a brit tudósok ;-) ). Anális szextől ilyen akkor fordulhat elő, ha nem jól csinálják és izomszakadás történik. Természetesen ennek is megvannak a szabályai, mint minden szexuális behatolásnak (akárhova), vagy játékszer használatának, hiszen ezeket felelőtlenül használva, bárhol okozható, akár maradandó sérülés is, nem csak análisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!