Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túl szigorú a barátnőm anyukája ilyen szempontból?
Szinte tudtam, hogy félreértés lesz belőle. Egy kapcsolat nem csak a szexről szól. A kérdést azért tettem fel, mert ilyen szigorú anyukával még nem találkoztam, és szimplán kíváncsi voltam más véleményére is. A lánnyal egyébként igen, szinte mindenről el tudunk beszélgetni. Sokat nevetünk együtt, ha szomorú valamelyikünk, akkor természetesen megvigasztalja. Ha csak szexre kéne, akkor nem is állnék már vele szóba.
Minden esetre köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :)
Az anyucika irigy, ezért dögöljön meg a szomszéd lova is alapon inkább a lányának se legyen jó. Sok nő van így ezzel, más téren is.
Csináljátok ésszel, használjatok gumit és anyucikának meg semmi köze hozzá.
Te ugyanolyan szerencsétlen vagy mint a csaj. Tökéletesen passzoltok. A #26-nak igaza van. A vén boszorkánynak kóró f*zirigysége van. Jó eséllyel anno a fél város megvolt neki így önmagából indul ki.
Komolyan bírósággal fenyegetőzik meg azzal, hogy kiveszi a csajt a suliból? Vicc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!