Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem iszonyat szexi?
Ha egy srác nagyon illedelmes, és finoman bánik velem (de nem sznob viselkedésre gondolok, hanem a régebbi illemre). Pl. odanyújtja a karját, hogy belekaroljak, segít fel-, illetve leszállni, a karjaiba vesz meg ilyenek. Találhatok ilyen embert, vagy igény hiányában mind kihaltak?
Férfiak, Nők, nektek mi a véleményetek erről a viselkedésmódról? Imponáló, taszító, netán felesleges? Mi a véleményetek? Én annyira sajnálom, hogy manapság szinte mindenki bunkó, még egy köszönést is rest odabökni, nemhogy a másikra figyelni...
Köszönöm, hogy elolvastad, és a válaszod is köszönöm.
További szép estét, jó éjszalát!
Egy és fél hónapja van egy ilyen srác az életemben. Azóta is áldom az eget, hogy találtam egy ilyet :)
Szerintem ritka számban akad ma már ilyen fiú/férfi. Nekem jobban bejön az ilyen viselkedés, mint az a kamu keménykedés :)
21/L
HALjak meg ha ilyen voltam bármelyik barátnőmmel mind otthagyott egy hónap után.
mostani barátnőmre szarok és odavan értem!
Nincs nő aki kedvességre illedelmességre vágyik.
Én pontosan ilyen vagyok,ezért nem kellek egyetlen nőnek sem,és inkább csak megalázást meg kinevetést kaptam egész életemben érte,szóval nem éri meg ilyennek lenni sajnos... :/
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!