Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem iszonyat szexi?
Ha egy srác nagyon illedelmes, és finoman bánik velem (de nem sznob viselkedésre gondolok, hanem a régebbi illemre). Pl. odanyújtja a karját, hogy belekaroljak, segít fel-, illetve leszállni, a karjaiba vesz meg ilyenek. Találhatok ilyen embert, vagy igény hiányában mind kihaltak?
Férfiak, Nők, nektek mi a véleményetek erről a viselkedésmódról? Imponáló, taszító, netán felesleges? Mi a véleményetek? Én annyira sajnálom, hogy manapság szinte mindenki bunkó, még egy köszönést is rest odabökni, nemhogy a másikra figyelni...
Köszönöm, hogy elolvastad, és a válaszod is köszönöm.
További szép estét, jó éjszalát!
Köszönöm a válaszokat, kicsit mindenki napja remélem zöldebb lett (ha értitek mire gondolok).
Viszont annyira elszomorít, hogy ezt a lányok nagyrésze nem értékeli, csak az kell nekik, hogy egy tárgyként kezeljék őket, akit ha kell elővesznek, vagy éppen eltesznek az útból. Utána meg sírnak, hogy milyen bunkón bánnak velük, de mégis visszamegy ugyan ebbe a történetbe, de a normális férfiakat meg kineveti, elutasítja az ilyen lány halmaz. :(
Kérdező,sajnos ez a mai világ, a bunkóké és a jó genetikával megáldott embereké a világ, teljesen mindegy mit csinálnak, mindent elnéznek nekik a nők...
Nem is tudom van-e rajtad kívül még aki értékelné ezt a dolgot...
25/F
Jajj, na persze...
Itt minden férfi egy tökéletes úriember, a valóságban meg. :D Siralom...
Nem, nem csak szerinted szexi. Nekem nagyon bejön.
17-es.
A valóságban az összes nő keresztülnéz rajtam,és nem is érdeklem őket... úgy nem is tudhatják könnyen,milyen vagyok valójában... :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!