Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túl szigorú a barátnőm anyukája ilyen
szempontból?
Igen szerintem túllő a célon, lehet idővel enyhül.
2016. aug. 29. 22:14
Nem kell róla tudnia, nem is tartozik rá.
Tablettát nekem 16/17 évesen szülői jelenlét nélkül felírtak, nem kell hozzá szülő.
Az anyja szimplán egy fap*na, konzervatív nő, akit nem érdekel a lánya véleménye/akarata.
2016. aug. 29. 22:16
3/30 A kérdező kommentje:
Mindenben a rosszat látja meg egyből. Hozzánk jó ideig el sem fogja engedni elmondása szerint. Múltkor azt kiabálta a lányának, hogy majd biztos ő fogja tartani a gyertyát nekünk.
4/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy fog-e enyhülni, de én nem hiába próbáltam rá hatni, nem sikerült. A másik probléma, hogy ott a húga egyfolytában a sarkunkban, és még filmezni sem tudunk nyugodtan. Állítólag az anyja küldte ránk őrködni.
14 év a beleegyezési határ.
Az anyjának semmi köze a szexuális életéhez.
Ha nem akarod elrabolni a csajt, nem bántalmazod, nem zsarolod, hanem önszántából van veled, akkor ha bíróságra is mentek, és a lány melletted vall, akkor még lehet nagyot szakítasz is a végén, de midnenképp nyersz.
2016. aug. 29. 22:24
Azért még 15 évesen ne bombázza a barátnőd a szervezetét hormonális fogamzásgátló tablettával.. De pl tablettát felírják szűlő nélkül általában 3 havi adagot írnak fel ami 7-8 ezer forint... Az 1 havi kB 3-4 ezer forint.. Gyógyszer válogatja... Ha ezt tudod önerőből finanszírozni akkor írassatok tablettát a többibe meg nem kell beavatni az anyukát.. Csak mindent előírás szerint alkalmazzatok és nem lesz baj... 22 L
14 év a beleegyezési határ.
Az anyjának semmi köze a szexuális életéhez.
Ha nem akarod elrabolni a csajt, nem bántalmazod, nem zsarolod, hanem önszántából van veled, akkor ha bíróságra is mentek, és a lány melletted vall, akkor még lehet nagyot szakítasz is a végén, de midnenképp nyersz.
8/30 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló tabletta csak egy példa volt. Például ha 1-2 év múlva sem engedi el hozzánk, eléggé kellemetlen lesz a szituáció. A testvére meg olyan (2 petéjű ikertestvérek), hogy képtelen el szakadni tőle. Ha csak videó hívásban beszélünk kicsit, mindig ott piszkálja őt. Szóval náluk nincs nyugalom.
9/30 A kérdező kommentje:
Az anyja elég hamar közölte velünk, hogy neki elég csak egyszer el játszani a bizalmát, szóval ne csináljunk semmi hülyeséget. Bezzeg engem hamar számonkért, hogy mi a szitu az idióta apámmal, amit el mondtam neki. Aztán utólag hallottam olyat vissza a lányától, hogy azt mondta neki az anyja, hogy nekem csak arra kell a lány...
Ezt az ablakátnyúlós hasonlatot nem értem. Mire célzott vele? Ha megfelelően van használva a gumi, akkor nem lesz terhes. És különben sincs semmi köze a lánya szexuális életéhez
2016. aug. 29. 22:51
Kapcsolódó kérdések: